Георги Стаменов гостува на Съюза на слепоглухите в "Централен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:51 / 19.02.2016
2266
Административното ръководството на район "Централен" в лицето кмета Георги Стаменов и заместниците му Деница Чингарова и Борислав Стаматов уважиха инициатива на Съюза на слепоглухите в Пловдив. Те гостуваха в клуба им на улица "Лютиче", където бе даден курбан за здраве и благополучие.

Георги Стаменов приветства домакините и ги увери, че сътрудничеството между администрацията и тяхната организация ще продължи и в бъдеще. "Община Пловдив е една от най-социалните общини в България. 

Само в първия мандат на управление на кмета Иван Тотев броят на социалните услуги бе увеличен двойно и те вече достигат 50", подчерта Георги Стаменов

В подкрепа на думите си той посочи, че в края на миналата година в министерството на труда и социалната политика бе подписан договорът по проект "По-добър живот", процедура предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.002 "Независим живот" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". 

Проектът предвижда създаване на Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността или в домашна среда в район "Централен".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура
Кадри от камера: Вижте хвърчащите отломки от джипа 3 секунди след...
Масирани проверки на един от изходите на Пловдив
Поискаха оставката на шефа на КАТ Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).