Французойки си поискаха такси в центъра на Пловдив, никой не ги качи

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
13:26 / 19.08.2018
31996
Французойки с дете и доста багаж се видяха в чудо в центъра на Пловдив. Премеждията им разказа пловдивчанка за Plovdiv24.bg:

"Здравейте, ще Ви разкажа на какво се натъктах вчера в Пловдив. Две мили французойки с едно момиченце пристигнаха отнякаде с три куфара срещу "Тримонциум" в началото на "Капитан Райчо", около 14.30 ч. Трябваше да стигнат до ул."Шейново" (това е срещу църквата "Света Петка"). Говориха с няколко таксиметрови шофьори и всички им отказаха. Реших да се намеся и да помогна. Уви и аз ударих на камък - единият "имали много багаж", втория "било близко и не си струвало", третият ми вика "то навсякаде е разкопано". Започнахме с една друга жена да звъним по телефоните на всички таксиметрови фирми и навсякаде ни отказваха. Момичетата стояха около 2 часа и накрая им въведох улицата на навигацията и тръгнаха пеш. Да не е далече, около 15 минути пеш. Така е мили пловдичани, европейци. Впечатлението и "емоциите", които оставяме на нашите гости на града, ще се помнят дълго. Дано догодина сме по-подготвени и мили домакини. Желая Ви спокойна почивка и дано не попадате в тази ситуация във вашите пътешествия по света."


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).