ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Фоторепортаж на Plovdiv24.bg: Ето какво се случи днес в "Столипиново"
Автор: Мария Морунова 12:29 / 25.04.2014Коментари (22)10456
Заради боклуците и незаконните постройки по ул. "Крайна" тежка техника не може да влиза, а това пречи на почистването. Това обясни главният инспектор по строителен контрол в район "Източен" инж. Николай Василев в началото на акцията по събаряне на незаконни постройки по улицата в кв. "Столипиново", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Това не е лично отношение, но тези постройки пречат. Натрупват се боклуци, които не могат да се изчистят, защото не може да влезе техника за тази цел. На тези места играят деца", обясни Василев.

Строителният инспектор беше обвинен от жителите на квартала, че се събарят жилищата на хората. Той обаче дебело подчерта, че това не е вярно. Премахват се само павилиони.

След като попреминаха страстите на ромите, те започнаха с интерес да следят коя ще е следващата постройка, която ще бъде съборена. Група дейни роми пък събираха дървения материал от съборените навеси.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди години общината им е дала жилища, коит9о жилища те са превърнали в конюшни, после се оплакват, че нямат хигиена, нямали пари, ами как ще имат, като отказват да работят, защото им е по-лесно да правят по цял ден деца, да раждат п 100 деца и изобщо не ги интересува това дете ще може ли да чете и да пише. Има цигани, които работят, но те са една шепа на фона на мързеливите. Защо енергото и ВИК не вземат да си потърсят задълженията от няколко години назад, а на българите при задължения над 20 лв завънят????? А , в това число влизат и данъците.... е, сори, ама..... после писнали, че били дискриминирани... Но явно не са те дискриминираните, а ние! И всичко това се случва, защото държавата ни го позволява!
+3
 
 
60% от "сградите" в квартала на незаконни. Към пазара,дюкяните,в който се продава злато и т.н. , са абсолютно незаконни,а на "Ландос" , гадните мангали са завзели тротоарите и са се разпростели до улицата... ТОВА КОГА ЩЕ СЕ СЪБОРИ? ДОКОГА ЩЕ СМЕ БЕЛИ РОБИ НА ТЕЗИ МАЙМУНИ ГНУСНИ,ГАДНИ,МРЪСНИ,БОЛНИ??? Имали права - та те имат повече права от нас май? Кой трябва да се намеси тук? Не плащат нищо и живеят незаконно на гърба на нас? ДОКОГА ?! СКАПАНА ДЪРЖАВА! НЕ НАРОД,А МЪРША!
на 25.04.2014 г.
+4
 
 
Този номер на циганката,че няма къде да живее и това е единственото и жилище може да мине само пред празни полицейски и общински глави.Има си адресна регистрация,на която си има партида за ток,вода,социални помощи, детски,пенсии и др.За семейството и също. Ама кой да посмее.А полицаите са длъжни да стоят близо до репортерите защото към тях обикновено мангалите са най-агресивни.А като има репортаж,значи има и уличаващи факти.Цацаратурата да се самосизира.
+8
 
 
А кочините в които живеят кога ще ги съборят?
на 25.04.2014 г.
+13
 
 
Някой от така наречените държавни и общински политици дали е влизал някога там?Много се съмнявам!Навярно са посещавали само най-чистото училище в квартала за да правят там предизборните си срещи.Мислех си че става въпрос за кочинки от дъски и рогозки, а то било як бетон и тухли.А вътре отврат.И цялата тази смрад и болести са пълзяли чрез естествените им носител към и по кварталите на Пловдив.Районният кмет да каже къде ще изхвърли тази заразна гнилоч и да хване на бригада мангалите, дето се хранят "само" от социални помощи, да си изчистят л...та, а после да си направят сами зелените площи.
+17
 
 
Във Столипиново днес се случи едно голямо НИЩО! Една хитра циганка си беше изпразнила постройката-магазин и беше внесла вътре легло,маса и няколко стола и ревеше,че туй и било къщата и нямало къде да живее с незнам колкото си деца,защото някой ги беше предупредил,че незаконните жилищни постройки няма да се бутат а само тези които се ползват като търговски обекти...Друга млада циганка размахваше пръст срещу камерата и крещеше,че ще трепят българи защото те имали работа а циганите-не а репортера Благой Бекриев се направи,че нищо не е чул вместо да извика разхождащите се наоколо полицаи и да арестуват въпросната циганка за заплаха за убийство на етническа основа...
+16
 
 
Години наред политиците възпитаваха циганите в беззаконие,показваха им,че законите могат да не важат за тях.Само срещу гласовете им.Това важи за всички партии без абсолютно никакво изключение!Цената я плащаме всички ние,които ходим на работа и плащаме данъци. Дано това събитие не се окаже само предизборна акция,защото пак ще се окаже,че циганите са използвани,а ние - излъгани!Ама едва ли...
+10
 
 
Някой може ли да ми преведе , какво пише на снимка 88 !?!?!? Този български не го разбирам !!!
Цъкам минуси на буферите :)
на 25.04.2014 г.
+18
 
 
А незаконните къщи кога ще бутате,г-д кметове?
Подготвям овците за коледно доене...
+11
 
 
Така, след тоя с булдозера, още един булдозер с по-широка лопата, да може да обира строителните остатъци и директно в някой камаз, щото сега кел файда като се бутне всичко, и го оставят мангустите да си приберат всичко годно, че после с малко хоросан да изникне наново.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: