ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Фонтан на второто колело на Панаира, бул."България" - цветен рай
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:40 / 06.02.2013Коментари (36)9254
©
Система за капково напояване в средната ивица на бул. "България"
Идея за изграждането на фонтан на колелото на Панаира на "Брезовско шосе" има районният кмет на "Северен" Ральо Ралев, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Искам бул. "България" и двете колела на Панаира да се превърнат в цветен рай", заяви Ралев днес на пресконференция, на която представи инвестиционната програма на района за 2013 г. Той беше категоричен, че ще търси финансиране за реализацията на намерението си.

Стана ясно, че и 6-те кметства в Пловдив ще направят обществена поръчка в Аграрния университет да отгледат китайските бързорастящи дървета "Пауловния", с които да бъде залесен целият град.  

Освен това кметът на "Северен" каза, че има уверението на ОП "Градини и паркове", че в района ще продължи да се работи активно по отношение на капковото напояване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Важно е да се знае каква е кореновата система на тези дървета . Липите на моята улица ни пропукаха къщите , а за оградите и тротоарите да не говорим. Ако корените не повдигат всичко наоколо , значи е добре . А ще се сменят ли тези липи , които са стари и повече рушат и мърсят отколкото има полза от тях.
+3
 
 
Г-да кметове, махнете тези нови никому ненужни проекти, а се хванете да поработите и да завършите започнатите и замразени /разбирай/ недовършени такива! Категорично не желая парите ми да изтичат за някакво капково напояване и незнам какви си растящи дървета, а от Смирненски до Кичука и обратно да обикалям с километри!
+2
 
 
Ами да , премахнаха тихомълком /защо ? / броячите по кръстовищата / нещо доказало се и полезно / и сега ще слагаме шадравани да расейват водачите !!! Пълна глупост !!!Сигурно за да приберем "комисионните " и за тези никому ненужни и без полезни фонтани!!! Вместо да се мисли за подобряване на пътно транспортната обстановека ,се мисли за глупости / за прибиране на комисионни / !!!В " Тракия " вместо зелените площи по кръговите движения насипаха камъни вместо зеленината , като че ли е малко асфалта . Пълна простотия !!!
+5
 
 
Странно как ли ще изглежда така наречения цветен рай на фона на недовършения вече шеста година строеж заграден с грозна ограда и който живеещите в съседство са длъжни да търпят и в която сграда следваше да се нанесе район северен, уважаеми г-н кмете преди да помислите за градинките погледнете улиците и ремонтите които се извършват и как запълнените през месец ноември дупки вече зеят големи ями.
-1
 
 
За тези "Рендета" и "бикове" за които се говори , бяха направени от нашият "обичан" вече бивш кмет славчо. Така че н а него му търсете сметка.
+8
 
 
хайде да започнем първо с КАЧЕСТВЕНО запълване на дупки пък после след междублоковите пространства и съществуващите градинки и паркова да стигнем един ден и до ...фонтан
0
 
 
Те не бяха " Рендета " , " Бикове " , а сега и фонтанче , накрая да сложат и на всяко кръгово по двама Мучачоси , да танцуват Маренга... Къде е Рендето за което беше дадена сума от порядъка на 15 хиляди лева? Къде е Бика? Парите на данъкоплатците потъват в такива измислени проекти и някой се нагушва с яко пари , а ползата е никаква... Вместо парите да се инвестират в Моста на ВХВП , където състоянието му е просто плачевно.. Да се отвори Зоологическата градина... Срама нямат... Ловеч , където населението им е 30 хиляди души имат зоокът , а ние където се тупаме в гърдите , нямаме къде да заведем децата си , да видят животни ... Няма такава Държава ;)
+1
 
 
Бих попитала многоуважавания кмет, свършиха ли се нашите растителни видове, та опряхме до китайските, че и да се залесява целият град ? Големият кмет украси центъра с палми, малкият - с "Пауловнии". То лошо няма и плоовдивчани да вкусят от чуждоземни красоти, че Китай е далече.
+2
 
 
А на Колелото на панаира за какво служат мигалките покраи бордюра и вертикалните до зебрата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: