ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Феновете на Ботев и Локо си спретнаха здраво следколедно меле
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:44 / 27.12.2015Коментари (45)12314
© Plovdiv24.bg
Фенове на Ботев и Локомотив са се млатили тази нощ на ул. "Капитан Райчо", в центъра на Пловдив. Сбиването е станало пред известен пловдивски бар.

Запалянковците на "жълто-черните" са празнували коледните празници в друго заведение, а по-късно решили да продължат празненствата във въпросния бар. Там обаче били и феновете на "черно-белите". 

Свидетели разказват, че навсякъде хвърчали павета и прътове. В резултат от мелето има и трима по-сериозно пострадали.

Охраната на бара извикала полиция, която предотвратила сериозни последствия.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Само да ми дадат власт точно тези гниди, които се наричат ултраси и се трепат помежду си и забравят, че са българи, ще бачкат докато не изгният за без пари... Ще лижат улиците за обяд и вечеря и ще поздравяват всеки човек на улицата с усмивка... Жалки изчадия, никому полезни в това общество, само вредят, като циганите! Никакви фенове не сте, щом имате такива дела, и двете страни са виновни, ценностната система и разбирането за живота в тези среди е вредна, и е лошо, че от малки се учат повечето и като пораснат, стават неудачници, които мърсят, не допринасят нищо за държавата ми и псуват и рушат. Това не е достойнство, драги ми сънародници, това си е престъпление, и вместо да си защитавате измислената футболна чест, вземете станете хора, да учите децата на добро, как да се борят със злото и да са горди българи, че заради такива неудачници и безхаберници като вас държавата крета и запада. Сган сте и ботевисти и ломомотивци и всякакви ултраси.
0
 
 
Жалките цигани седят 4 часа в колата на студа подготвени с палки и боксове и броят "жалтити" за да може да им скочат като са най-малко и пак си тръгват със счупени ребра, ръце и глави. Да бяхте влезли 1-2 часа по-рано докато бяхме още сравнително трезви и над 60 човека. Тогава нямаше да ви се вярва.
на 28.12.2015 г.
0
 
 
Гомньовци си бяха и гомньовци останаха...
+1
 
 
Столипеновци- пардон ,Феновете на Локо ,прибирайки се в полунощ в квартала си , крещяха като малоумни , каквито всъщност са. Запалиха и гърмяха в парка някакви ракети .
+4
 
 
Начесахте ли крастата олигофрени ? Това не са никакви фенове , нито на ,,БОТЕВ,, , нито на ,,Локо,,. Това са едни копеленца , които си избиват комплексите , чрез футбола като се наричат ,,ултраси,, , ,,бултраси,, и тем подобни . Ако ги попитате , едно име на футболист няма да знаят , но се водят че са фенове на двата пловдивски гранда . А от тях страдаме всички , нормалните фенове и собствениците на отборите , които след всеки кръг плащат грешни пари , заради изцепките им.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
ТОЛКОВА СТЕ ПРОСТИ ЧЕ,АКО ГО ОСЪЗНАЕТЕ ЩЕ СЕ ЗАПИТАТЕ ВИЕ ЛИ СТЕ ВСЪЩНОСТ. ХВЪРЛЯ ЛИ СТЕ КАМЪНИ НА ЦЕНТРАЛНА УЛИЦА ИДИОТИ. АМИ ,АКО БЯХТЕ ОЦЕЛИЛИ МИНАВАЩО ДЕТЕ И ГО УБИЕТЕ ПАК ЛИ ЩАХ ТЕ ДА СЕ ХВАЛИТЕ ГАМЕНИ ТАКИВА. КАК ВМЕСТО ДА СЕ БИЕТЕ НЕ СЕ СЪБРАХ ТЕ ОТ ДВЕТЕ АГИТКИ И ПАРИТЕ ЗА АЛКОХОЛА КОИТО СЕ ПОГЪЛНАЛИ НЕ ГИ ДАРИХТЕ НА НЯКОЕ ДЕТЕ В ДОМ ЗА СИРАЦИ. КАК ИЗМИСЛЯТЕ САМО ПРОСТОТИЙ И ГЛУПОСТИ АКЪЛА НЕ МИ ГО ПОБИРА. ЖИВОТА СТАНА ТОЛКОВА ТЕЖЪК. А ВИЕ ИЗМИСЛЯТЕ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ.
на 27.12.2015 г.
+16
 
 
Тъпи пичове, това е ! Онези чорбарите и говедата, също ! Що не си направите годишно републеканско меле и не се самоизбиете и да оставите нормалните хора да гледат до колкото е останал, нормален футбол ??? Може и да не ви се вярва, ама в Пловдив има нормални хора които обичат и единия и другия отбор, но не се трепят по между си.....направете така, че повече да не се притесняват когато отиват на мач.....
+10
 
 
Келеши от двата отбора, нямате два грама мозък в главите! Вместо тази енергия и агресия да ги използвате за нещо полза роду, вие се биете като на селска вечеринка. 40 минути се били... и накрая една пукната тиква. Е--ти и боя. Вместо да тренирате, да насочвате енергията си към бойни познания, защото Родината може да има нужда от вас, се дуете като пишлигари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: