Ето какво ви очаква, ако вилнеете с бухалки на оживено кръстовище в Пловдив!

Автор: Васил Динев
Коментари (23)
16:06 / 18.08.2016
19885
Пловдивският районен съд осъди условно на по 6 месеца затвор с по три години изпитателен срок двамата биячи с бухалките, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Мотивите на съда 1:1

Районен съд Пловдив определи и наложи на подсъдимите Христо Цанов и Николай Пацев едно общо най-тежко наказание от по 6 месеца лишаване от свобода и за двамата, като изтърпяването на същото беше отложено с изпитателен срок от по три години. 

Това наказание беше определено, след като Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите Христо Цанов и Николай Пацев и техните защитници сключиха споразумение. 

На подсъдимите са им повдигнати по две обвинения - по чл. 325 ал. 2 във вр. с ал. 1 от НК и по чл. 131 ал. 1 т. 12 от НК. Те се признаха за виновни в това, че на 14.08.2016 г. в съучастие като съизвършители са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието им се отличава с изключителен цинизъм и дързост и че са причинили на Каприел Папазян от Пловдив по хулигански подбуди лека телесна повреда.

На 14.08.2016 г. Николай Пацев, управлявайки автомобил "Мерцедес", заедно с Христо Цанов изпреварили от дясна страна лек автомобил марка "Опел", управляван от Каприел Папазян. Той натиснал клаксона, тъй като лекият автомобил "Мерцедес" засякъл пътя му. 

Последвали размяна на реплики и жестове. Не след дълго автомобилите спрели на червен светофар на кръстовище. Христо Цанов слязъл от мерцедеса и започнал да блъска с ръце и да рита с крак автомобила на Папазян, а Николай Пацев с бухалка в ръка и счупил с нея задния прозорец на автомобила на Папазян. 

Той слязъл от колата и в този момент двамата подсъдими започнали да го удрят с юмруци по цялото тяло. С тези си действия му причинили лека телесна повреда, изразяваща се в отоци, охлузвания и кръвонасядания по главата, контузия на главата, кръвонасядания по гърба, охлузвания и кръвонасядания по крайниците, с което са му причинили болка и страдание без разстройство на здравето. 

Определението, с което Районен съд Пловдив одобри споразумението, сключено между Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (23)

Още по темата (182):
16.04.2024 Млад шофьор принуди моторист да спре, слезе от колата и стана страшно
12.04.2024 Шофьор мина на червено и слезе от колата да се разправя. Другият прави ли нарушение?
12.04.2024 Ботьо Георгиев е агресивният тип, псувал шофьорка и счупил огледалата на джипа й. Осъдиха го за отрицателно време
12.04.2024 Това е джипът на жената, която отнесе псувни и агресия от обезумял
шофьор
12.04.2024 Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам
11.04.2024 Заради нападението и грубостите шофьорът агресор може да получи до 5 години затвор
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).