Ето какво отвърнаха за каките с G класите

Автор: Симона Димитрова
Коментари (5)
21:18 / 19.12.2022
16791
Репортер от екипа на Plovdiv24.bg се свърза с детската занималня и образователен център "Мастър Кидс" в Пловдив относно читателския сигнал, получен в редакцията.

Управителката на образователния център коментира, че ситуацията няма нищо общо с това, което е подадено като информация от сигнализиращите.

"Правили сме запитвания до район "Западен" за две паркоместа, защото ние имаме две служебни коли. Кооперацията е нова и оттам ни казаха, че още не са разграфени паркоместата. С двете ни служебни коли извозваме деца и за да не спираме прекалено далече и да се наложи да ходят пеш в тези студове, пазим тези две паркоместа пред занималнята ни за тях и нашите клиенти, защото децата са малки, от 1-4 клас и когато докараме децата, те да могат да слязат и да влязат веднага, което е само по обед. 

Както виждате на снимката, няма G-класи, а това. че някои от майките имат такива коли, не е по наша вина. Ще ви покажа и снимките на двете ни служебни коли, на които пише. че са от образователния ни център, които се паркират отпред", сподели управителката.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).