ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ексклузивно: Тежка катастрофа с моторист на метри от детска градина в Пловдив!
Автор: Васил Динев 18:52 / 06.06.2017Коментари (23)35033
Тежка катастрофа на пешеходна пътека с участието на моторист стана днес следобед в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg от мястото на инцидента. Улицата е "Димитър Талев" в непосредствена близост до детска градина "Вяра", където ограничението на скоростта е 30 километра в час, указано със знак. Сблъскали са се моторист и лек автомобил БМВ. Движението в района е изключително затруднено.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.06.2017 г.
0
 
 
...когато карам автомобила си не засичам мотористи и не ги псувам...bobi88, a kak ще коментираш поведението на доста голяма част от мотористите, които карат из града със скорости далече над сто /от 35 години съм водач и имам представа за скорост.../, нямат номера...нямат каски.... засичат те....сменят лентите непредсказуемо, в трафика карат на задна гума... и т.н. От известно време на Околовръстното се подвизава Оранжевия пламък. В силен двупосочен трафик този индидвид кара точно по осовата линия и при скорост 90 км/ч те задминава сякаш си спрял...Не е ли поредния ДОНОР. И кой е не се знае шот е с пистак без номер и е с шлем...
0
 
 
Аз карам кола по принуда и мотор за удоволствие, защо когато карам автомобила си не засичам мотористи и не ги псувам ? Защото съм толерантен и внимателно се оглеждам преди да направя маневра. А вие само знаете да плюете и да хулите докато стоите с дебелите си кореми в каруците си. Мотора не невидим , но е мн по лесно да кажеш "Да си гледа работата тоя донор кво ми кара така ще го засеча '' Истината е че в България са малко моторите и ще трябва да минат години докато си променим мисленето , и някак си да си нагъл и безочлив в бг е на мода , но и това ще премине , просто при нас се случват малко по бавно нещата.
0
 
 
Най-тъпото е, че според полицията, шофьорът на автомобила е отнел предимство.. Пълна простотия е тълкуването на тази точка в закона. КАК да дадеш предимство на нещо, което не виждаш?! При скорост около 100 км/час, това са около 25 метра/сек., връхлита те изключително бързо и тежко, както в случая. Същата простотия е, когато на кръстовище, стоиш в кръстовището и чакаш за ляв завой, вече свети 'червено', но малоумниците продължават да шпорят направо и когато се ударите с някой такъв, ти си виновен, защото си 'отнел предимство'. Работещи камери навсякъде, хора, които да ги наблюдават и записват и наистина забрана за пистовите мотори в града. Това 'ама аз плащам данъци' и не знам какво си - данъците няма да те спасят от гробищата, също няма да спасят и невинните жертви.
-1
 
 
бе тия мотрористроти що не спазват знаците 40 км.
+1
 
 
Моториста караше най-малко със 180км.ч. Така че е абсолютно виновен. Имам подозрения че е искал да се самоубие, защото след катастрофата много бързо за около 30 секунди се появи приятелката му, може би преди инцидента са се скарали!
+1
 
 
и дано пострадалият да няма усложнения
0
 
 
не е важно марката а кой е виновен в случая
+3
 
 
Какво му е на квартална,просто българи !Нямат никаква култура,нито като шофьори,нито като пешеходци!
+5
 
 
И двамата са виновни... БМВ-то се е мислил за бързак да завие наляво и да си отиде на фитнесче, моториста пък е карал поне с 80 при удара (направо е отместил БМВ-то)... Жалко, че има и такива дето заради тях всички мотористи сме под една черта сложени. И мен са ме засичали 100 пъти правещи ляв завой, като съм катастрофирал в бус каран от циганин, мислещ че щом му е зелен светофара, може да си завие накъдето си иска без да спира на праводвижещите се...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: