Екшън с лозарска ножица и нож в пловдивски квартал, яростна съпротива при ареста

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:20 / 08.08.2018
6523
Двама жители на областния град са задържани за проявена агресия към полицейски служители вчера. Около 18.30 часа екип на Четвърто РУ реагирал на сигнал от тел. 112 за буйстващ обитател в жилищна сграда на ул. "Дон“. На адреса бил заварен 58-годишен мъж във видимо нетрезво състояние. Въоръжен с лозарска ножица и нож той отправял закани за саморазправа към свой съсед, по чиято входна врата бил нанесъл материални щети. При задържането му пловдивчанинът оказал яростна съпротива, а непристойното му поведение продължило и в сградата на районното управление, където е задържан за едно денонощие.

По време на случилото се няма пострадали. След съгласуване с прокуратурата, срещу извършителя е образувано бързо производство по чл. 325, ал.1 от НК. Четири часа по-късно подобни действия били предприети в Първо РУ спрямо 40-годишен криминално проявен мъж от Пловдив. На ул. "Николай Коперник“ той нарушил обществения ред и се държал грубо с пристигналите униформени служители, отказвайки да изпълни разпорежданията им.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).