Единствена по рода си машина с изкуствен интелект може да бъде видяна в Mall Plovdiv до края на април

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:19 / 25.04.2023
3521
AI технологията навлиза постепенно, но трайно в живота ни. Първият мол в града под тепетата даде начало на съвсем нов вид пазаруване през 2009-а. Съвсем естествено, днес е и първият, който предлага на посетителите си стайлинг консултация от AI.

По поръчка на търговския център Студио за разработка на електронни устройства и интерактивни инсталации "Роботев“ програмира и изработи единствена по рода си машина с изкуствен интелект, създадена специално, за да ти помогне в правилния избор на нови дрехи, които допълват гардероба ти по твой вкус.

Сещаш ли се за онази тениска? Същата, която ти носи летни спомени и е любимата част от гардероба ти, но сякаш вече си направил всеки възможен тоалет с нея?

В Mall Plovdiv можеш да получиш моден съвет от огледалото с изкуствен интелект, което миксира 60 артикула от 12 модни магазина в търговския център, взимайки предвид:

- дрехите, с които си облечен

- предпочитания ти стил на обличане

- пола, който отбележиш

Научна фантастика? Не! Тoва е Изкуствен Интелект и  до края на месеца можеш да се консултираш с този нов помощник.

Още в първия уикенд 1300 човека получиха модни предложения от AI. Освежи гардероба си със стайлинг от изкуствен интелект, като дойдеш в мола с любимите си дрехи.

Възползвай се от бъдещето, което гостува в Mall Plovdiv до 30 април.

***

Студио "Роботев“ стартира дейността си през 2008г. С екипа си от софтуерни и хардуерни инженери, "Роботев“ е реализирал над 80 интерактивни инсталации, повечето за международни компании. Голяма част от проектите са отличени с награди ФАРА, а някои от тях са отразени и в международни медии.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).