ЕВН спря тока на Кукления театър по средата на представление

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
15:58 / 23.11.2009
3224
"Плановите ремонти" на ЕВН, за които си знаят само те и шепата пловдивчани, четящи вестници и то - от кора до кора, без да пропускат дори едно каренце, продължават. И ако до момента в редакцията ни са се оплаквали частни лица, които трудно могат да се преборят с високопарните обяснения на дружеството, пореден потърпевш се оказва една културна институция, а именно Държавният куклен театър.

Оказа се, че токът в театъра е прекъснат за планов ремонт посредата на представление в съботния ден. Излишно е да се уточнява, че никой не е бил предварително уведомен за това, за да може постановката да бъде отложена и да не се налага актьорите да гледат в разочарованите детски очички.

Директорът на театъра Виктор Бойчев е изпратил писмо до управителя на ЕВН, в което изразява възмущението си от случая. Текстът на писмото бе изпратен и до редакцията на Plovdiv24.bg. "Коректността към потребителите явно не е отличителна черта на ЕВН и смятам, че оповестяване на некоректността ви - публично, ще ни приближи към така желаното "гражданско общество" - пример за което може да бъде Австрия", с горчивина завършва писмото си Бойчев.

Това се случва само седмица, след като по същата схема цял район от централната част на Пловдив остана без електрозахранване. Тогава от ЕВН обясниха, че публикуват информацията за плановите ремонти във местен ежедневник, както и на страницата си. По възможност (!) уведомявали клиентите си и с писмени съобщения или устна информация.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важно съобщение за желаещите да гласуват в западната част на Плов...
Нов инцидент в Пловдив!
Пускат движението по "Модър-Царевец" утре, затварят Бетонния мост...
Арестуваха четирима пловдивчани
Мъж нахлу със 17-сантиметров нож в хипермаркет в Пловдив
Доброволци преобразиха паркове в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).