ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
EVN остави пловдивчани без ток на Бъдни вечер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:07 / 24.12.2012Коментари (87)19937
© Plovdiv24.bg
Тотално компрометираното и скандално електроразпределително дружество ЕVN остави част от центъра на Пловдив без ток, оплакаха се потърпевши в редакцията на Plovdiv24.bg.

"Стоим на тъмно и студено, от кол центъра им никой не отговаря, за да ни обяснят какви са причините и дали да очакваме да пусант тока", обясниха потърпевшите пред наш репортер.

 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така е! Детето много се изплаши, че Дадо Коледа няма да намери къщата ни, защото беше тъмно "като в рог"!
0
 
 
мдаа, беше неприятно, три часа на бъдни вечер без ток.
+2
 
 
Бъдете сигурни, че пак ще се оправдават с измислени аварии по съоръженията на НЕК. Те никога на са виновни. А че няма един нормален телефон за връзка, да разбереш какво става, кога ще дойде тока, че имаме бебета и малки деца, възрастни хора, неможещи да стоят на тъмно и студено повече от 20-30 минути..... Няма такова нещо брате ......Този КОЛ ЦЕНТЪР е за тотална ликвидация; Нищо не върши и не помага на абонатите, само трупа тел.сметки като им звъниш !?!?
+1
 
 
крайно време е както те спират тока за неплатена сметка без предупреждение и след това трябва да плащаме 20 или 40 лева за включване и те да плащат неутоики за изключване когато им скимне защото авариите стават тогава когато не са си свиршили работата преди това тези тюфлеци.
+1
 
 
Лошото е, че плюем само по форумите. Отдавна много им се насъбра на тея боклуци. Вярно е, че нявсякъде може да се случе авария, ама тези взеха през седмици да спират тока по райони. Преди две седмици и ние в ''Северен'' нямахме ток, за около 2 часа. В Южен спират, вчера в Централен, ами като виждате, че има толкова чести аварии вземете, че направете нещо по въпроса изроди безподобни.
+5
 
 
Благодарение на ЕВН почувствахме реално в каква обстановка е станало раждането на Христос,към това трябва да се прибави и фактът ,че не е в здравно заведение , а в домашни условия.Тезата да се ражда подобно на Исус ще намери може би нови поддръжници .
+4
 
 
Много точно уцелиха момента, когато всички се бяха подготвили за уютно, семейно празнуване на святата нощ
+1
 
 
Беше си бая тъмно. Пловдив-кандидат за европейска столица на културата,а ? Ха-ха, много поздрави на оная мишка кмета! ;)
на 25.12.2012 г.
+2
 
 
БОЖЕ ПАЗИ МЕ ОТ IVN !!! ОТ ВРАГОВЕТЕ,МУТРИ И ДР. ЩЕ СЕ ПАЗЯ САМ!! ТРЪГНАХ ДА ПРАЗНУВАМ БЪДНИ ВЕЧЕР НА ВИЛАТА МИ В ХРАБРИНО.ЗА МОЕ УЧУДВАНЕ НЯМАХ ТОК.ТОКА БЕШЕ ОТРЯЗАН,МОНТИРАН БЕ НА ЕДИН СТЪЛБ НОВА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА КУТИЯ,НА СЪЩАТА ВИСЕШЕ СТАНДАРТНА ДИПЛЯНКА ОТ ИВН КЪДЕТО МЕ ОБВИНЯВЯХА ЧЕ,НЕ СЪМ ОСИГУРИЛ ДОСТЪП,ДА ИЗНЕСАТ ЕЛЕКТРОМЕРА МИ НА УЛИЦАТА.ПЛАЩАМ СИ РЕДОВНО ТОКА,НИКОЙ НЕ МЕ Е ИЗВЕСТИЛ ПО НИКАКЪВ НАЧИН,ПИСМО,ТЕЛЕФОН,СМС ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ,ЧЕ ИСКА ДА ПРИЛОЖИ ЛОБИСТКИЯ СИ ЗАКОН! НАГЪЛ БАШИБОЗУК-- 1.СПИРАНЕ НА ТОК-АРОГАНТНО,МУТРЕНСКИ,ИЗНЕНАДВАЩО ТОЧНО ЗА КОЛЕДА 2.ПРЕКАРАНИ КАБЕЛИ ПРЕЗ ИМОТА МИ,ЧРЕЗ САМОУПРАВСТВО,БЕЗ ДА ЗНАМ,БЕЗ ДА СЪМ ИМ РАЗРЕШИЛ ДОСТЪП.КАТЕРИЛИ СА СЕ ПО ТЕРАСАТА МИ,БУТАЛИ СА ПОКЩНИНАТА МИ КАТО,ХУНИ,ЕНИЧАРИ,ВАНДАЛИ ИДРУГА БЕЗОЧЛИВА ПАСМИНА 3.СПРЯЛИ СА ТОКА НА 18ТИ12 2012,ДОРИ СА НАПИСАЛИ,КОГА--ПРОДУКТИТЕ В ХЛАДИЛНИКА СА ВМИРИСАНИ, ВОНЛИВИ И СМЪРДЯЩИ,ТОЧНО КАКТО СМЪРДИ БЕЗОЧЛИВАТА ,НАГЛА ФИРМА. 4.НА ВЪПРОСА МИ ЗАЩО НЕ СЪМ УВЕДОМЕН--СЛУЖИТЕЛКАТА ПО ТЕЛЕФОНА МИ ОТГОВОРИ ЧЕ ОСТАВЯЛИ ПИСМО В ПОЩЕНСКАТА КУТИЯ.ИМОТА МИ ОБАЧЕ Е ВИЛА И НЕ ЖИВЕЯ В НЕЯ,НИТО ИМА ПОЩЕНСКА КУТИЯ.ДОРИ БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ТВАРИ ОТ ИВН МОГАТ ДА ВИДЯТ ПО ДАННИТЕ МИ КОИТО СА ПРИ ТЯХ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ПОСТОЯНЕН АДРЕС.КЪДЕТИ ДА СИ СЛУЖАТ С СМС ЕМЕЙЛ ИЛИ ДР. ПОЛЗВАТ САМО БАШИБОЗУШКИ ПРИЙОМИ. 5.ШОК--НАКРАЯ--ОКАЗА СЕ ЧЕ СЛУЖИТЕЛЯ КОЙТО ДОЙДЕ ОТ ИВН ИДВА ДА ОПРАВЯ АВАРИЯ--НЯКОЛКО ПЪТИ ГО ПИТАХ КАКВО ПРАВИ " ИДВА ДА ОПРАВЯ АВАРИЯ" ОБАЖДА СЕ И НА НЯКАКВА ТЪПА КРАТУНА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ИМ- В КРАЙНА СМЕТКА ОТСТРАНЯВАТ УМИШЛЕНА АВАРИЯ КОЯТО СА НАНЕСЛИ НА ТЕХЕН АБОНАТ. 6.СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ МНОГО ДРУГИ ЩЕ ИЗПИЩЯТ КАТО МЕН.НЕКА СЕ СЪБЕРЕМ ОБЕДИНИМ И ИЗГОНИМ ЕНИЧАРИТЕ ОТ ТОКА! КОЙТО Е СЪПРИЧАСТЕН НЕКА ДА РАЗПРОСТРАНЯВА И ПОСТВА ПИСМОТО МИ Д-Р ИВО ЧОЛАКОВ 0888227298. — от Plovdiv.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: