EVN остави центъра без ток планово, хората в неведение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:52 / 16.11.2009
2961
Част от центъра на Пловдив остана без ток от 8 часа сутринта заради планов ремонт на ЕВН на улица "Опълченска", съобщи читател на Plovdiv24.bg. Той обаче изрази учудването си, че плановата дейност не е била предварително съобщена на абонатите, така че те били доста неприятно изненадани, оставайки без захранване още рано сутринта.

Наш репортер се свърза с австрийското дружество, откъдето обясниха, че клиентите им са били уведомени с предварителни обяви в пресата (в Plovdiv24.bg като медия не е пристигало подобно съобщение), както и "по възможност" (изразът в кавичките е цитат) с писмени съобщения или устна информация.

От ЕВН напомниха още, че информация за прекъсванията клиентите могат да намерят в интернет страницата им, на място в КЕЦ, на денонощната телефонна линия 07001 7777 (за справки).

Друг е въпросът доколко има смисъл от тези информационни източници, ако населението се информира от тях след лична констатация на изключването на тока, както е в случая.

Читателите на Plovdiv24.bg недоумяваха от първобитните начини на осведомяване на засегнатите, които използват от EVN, както и защо изобщо е допуснато да се спира тока в центъра на втория по големина град в страната в понеделник преди обяд.

От сайта на дружеството обаче Plovdiv24.bg научи, че за два часа следобед - от 14 до 16, без ток ще бъдат улица "4-ти януари" 21-31 и 28-38, както и подлез "Георги Петаков" и бул. "6-ти септември" 165-175.


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив продължава да расте броят на предложенията за работа
Читател: Този хубосник застраши движението в Пловдив заради необе...
Удостоиха посмъртно непрежалимия Алек Попов с голяма награда
Извънредна ситуация с високи води на река Въча край Пловдив
Шофьорка самокатастрофира на "Асеновградско шосе"
Пловдивско училище с голям успех


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).