Докъде се докарахме! Пловдивски ВУЗ дава джип, лаптопи и екскурзии, за да привлече студенти!

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
16:20 / 11.07.2017
23879
Интересно предложение отправи към кандидат-студентите Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР) в Пловдив. На тях се дава възможност да участват в томбола за джип, смартфони, 7-дневни почивки, лаптопи и таблети. Банер с предложението е публикуван на сайта на висшето училище. Там е поместено и специално обръщение на ректора проф. Димитър Димитров, в което той изтъква предимствата на учебното заведение и разказва за томболата.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса обръщението на ректора: 

УВАЖАЕМИ КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ,

Най-сигурният начин да се ориентирате дали да следвате или не в дадено висше училище е да попитате студентите, които вече се обучават там. Нашите проучвания показват, че почти всички наши кандидат-студенти са искали информация от свои съученици, роднини, приятели, съседи, които вече учат във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите, и по този сигурен начин те са решили да се насочат към ВУАРР.

През 2017 г. ВУАРР чества 25-годишнина. Юбилейната година ще донесе на 25 студенти - първокурсници специални щастливи бонуси, които ще се изтеглят от факултетните номера: джип, 7-дневни почивки, смартфони, айфони, лаптопи, таблети. Щастливците ще научат за своя шанс на своя първи студентски празник 8 декември 2017 г., когато ще се изтеглят номерата на късметлиите.

Дипломираните висшисти при нас се реализират в управлението на общините, туризма, финансовите институции, счетоводните къщи, банките, управлението и икономиката на агробизнеса, управлението на информационните системи, като системни администратори, управление на проекти, маркетинг и реклама, управление на човешките ресурси, артмениджмънт, международен бизнес.

Разбира се, вече има наши възпитаници, които са народни представители, кметове на общини, ръководители и експерти в държавни и общински структури, зам. министри. Няма само регистрирани безработни.

Международната сертификация по ISO 9001:2015 дава гаранция за авторитета на академичната институция. Редовно провежданите акредитационни процедури от Националната агенция за оценяване и акредитация при Министерски съвет на Република България гарантират легитимността на всички издавани академични документи, включително европейска диплома.

ВУАРР е пълноправен член на Европейската асоциация на институции във висшето образование (EURASHE) и Вишеградската асоциация на университетите (VUA). ВУАРР притежава акредитации за научната и образователна степен "доктор". За да се реализира човек в българската икономическа среда, той непременно трябва да завърши нашето висше училище. Тук студентите научават не само общоприетите пакети от знания, но и тънкостите, специфичните особености и слабостите в обществените реалности. Какви са тайните на успеха? Нашите конкуренти искат да узнаят формулите: 

"Чух, и забравих, видях, и запомних, направих, и разбрах!"
"Толкова теория, колкото е нужна за практиката!"
"В науката, бизнеса и изкуството има място за този, който каже нещо ново!"

"Бизнесът е за смелите и предприемчивите!"
"Да бъдем играчи, а не запалянковци!"


Тези принципи не позволяват на студентите да се прозяват по време на лекции. А истинските тайни ще научат само нашите студенти. Нашето висше училище е единственото, което от самото начало до ден днешен проучва студентските мнения за преподавателите чрез анонимни анкети. Така ректорът гарантира най-добрата селекция на академичния състав и отстранява носителите на бездарие и скука.

Ето защо в Рейтинговата система имаме най-високи оценки в България по показателите качество на учебния процес и удовлетворение на студентите от учебната среда. Участието на преподаватели, служители и студенти в културните събития е най-активно. Ние се гордеем с нашите бакалаври, магистри и доктори и те се гордеят със своето висше училище. Работодателите с готовност ги приемат на работа. Пожелавам успех на смелите, трудолюбивите и предприемчиви кандидат-студенти!


Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).