Див екшън в "Смирненски"! Смляха от бой млад мъж пред жени и деца!

Автор: Васил Динев
Коментари (8)
14:39 / 20.09.2018
41017
Бързо производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди е образувано срещу 34-годишен мъж. Вчера към 19 часа във Второ РУ бил получен сигнал за спречкване между водачите на два автомобила след катастрофа с незначителни материални щети на ул. "Рая“.  На място било изяснено, че виновният шофьор, 34-годишен криминално проявен, бил нанесъл удари на другия участник, на 38 години. В резултат на побоя мъжът не е пострадал сериозно. Спрямо нападателя му е взета 24-часова мярка за неотклонение. Това съобщиха от ОД МВР Пловдив.

Plovdiv24.bg научи обаче, че екшънът се е разиграл в комплекс от затворен тип в "Смирненски", а именно Магнолия гардънс. Истинската причина за възникването на конфликта не е пътнотранспортното произшествие, а забележка от страна на по-възрастния мъж към приятелката на другия участник за паркирана кола.

Явно обидена от репликата, младата жена повиква приятеля си, който първоначално удря с джипа си колата на 38-годишния, след което го вижда и започва да му нанася множество удари. Всичко това става пред погледите на десетки свидетели, включително майки и малки деца, играещи на близката площадка. Нещо повече - дори детето на пострадалия вижда всичко с очите си, защото също е било там.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).