Детството на Майкъл от Пловдив: Жени с фриволно поведение, деградирали елементи и нощни гуляи

Автор: Васил Динев
Коментари (24)
14:30 / 19.01.2017
32686
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса мнението на един пловдивчанин във Фейсбук. Това е Ивайло Атанасов, журналист:

"Бях си казал, че няма да се обаждам, но ще взема отношение около истерията с изчезването и появяването на 18-годишния Майкъл, която завзе Пловдив и Фейсбук.

Майкъл и баща му Орлин се появиха в махалата някъде през 2003 година и се настаниха в къщата на баба Смарайда току срещу нас (сега къщата я няма). Майкъл беше от ония деца, които ти правят напук - казваш да не прави нещо, той ходи и го прави и после ти се смее.

По онова време нашият сборен пункт беше пред компютърната зала срещу нас - в съседство на тяхната къща и Майкъл често идваше при нас. Мъникът беше рус и много слаб. Орлин работеше като шивач и тапицер. Гуляеше най-редовно и по цели нощи със съмнителни типове и жени с фриволно поведение.

По едно време се заигра сериозно и на машинките до нас - детето спи у тях, а той играе на ротативките до припадане - каквото извадеше от шивачницата, го набутваше в игралната зала. Честа гледка беше да видиш 4-5 годишното дете да носи торба с празни бирени шишета към дюкяна на спирката (и него го няма вече), а после едва-едва да се прибира с пълни бири.

Споделял е, че като не слуша, баща му го бие и наказва, а майка му живее някъде в чужбина. За последен път ги видях двамата мисля през есента на 2008 година. Къщата им вече беше съборена, а те получиха като обезщетение апартамент в блока срещу Съчмената фабрика (и нея я няма вече).

Орлин работеше в стария дюкан на Гого Обущаря до Белите брези. Отидох, за да ми смени един цип. Майкъл вече беше ученик, но спеше на дивана в дюкяна. Орлин ми се оплака, че бил буен - биел се в училище, скачал и на по-големи деца, та той често бил викан от директорката.

Разводи и раздели между родители винаги е имало, има и ще има. Това няма да е последният случай (за жалост). Как е израснало това дете, само то си знае - сред компанията на пропаднали и деградирали елементи, при почти непрестанни нощни гуляи, шум, викове, пиянски провиквания и кавги. Детството му е преминало в нездрава семейна обстановка, имайки за пример просташкото държание на по--големите от него, а за жалост и на собствения му баща".


Виж коментарите (24)

Още по темата (10):
24.01.2017 Бащата на Майкъл: Майка му ми каза "Направихме го - гледай си го!" и избяга
22.01.2017 Изчезналият Майкъл: Предадоха ме най-близките, баща ми не се опита да ме
спре
18.01.2017 Потресаващи разкрития направи майката на намерения в Пловдив младеж
18.01.2017 Изчезналият Майкъл и майка му изкарали безсънна нощ
17.01.2017 Шокиращи подробности за открития в Пловдив изчезнал младеж, истина ли са?
17.01.2017 Полицията официално: Открихме Майкъл в Пловдив, жив и здрав е!
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).