Деси опипвал пловдивчанка, проверявал я за дрога

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
11:49 / 06.02.2016
5870
Скандалният Десислав Велков, по-известен с прякора Деси от Пелово, опипвал млади пловдивчанки, отишли в офиса му да търсят работа, под претекст, че ги проверява за дрога. 

Това става ясно от обвинителния акт на районната прокуратура срещу самозвания екстрасенс, който акт е внесен в съда за насрочване на дата на процеса.

Това няма да е първо дело срещу Деси от Пелово, който до момента е съден 15 пъти и наскоро излязъл от затвора след поредната изтърпяна присъда. 

В Пловдив той наел офис и пуснал обяви, че търси момичета за работа като телефонни операторки, секретарки и момичета за реклама. На обявата му се вързали три млади жени. 

Първата вкарал в една от стаите и й казал, че веднага може да започне работа, след което започнал така силно да й мачка ушите, че момичето се разпищяло от болка.

Втората кандидатка за работа настанил при първата и процедурата се повторила. Когато в офиса отишла третата девойка, я настанил в хола. Първо я разпитал дали има навършени 18 години. 

Когато тя му потвърдила и му казала, че е студентка, започнал да я разпитва какво мисли за секса, за любовта, с колко мъже е имала полови контакти. След това започнал да й бърка в джобовете на дънките и да я опипва, а накрая й бръкнал и в сутиена. 

Момичето се съпротивлявало, но Деси й заявил, че прави проверка за наркотици. Дърпал й ушите силно, каквото сторил и с другите две момичета.

По време на мерките си за неотклонение Деси от Пелово се оправда, че е невинен, защото само е стимулирал точките на момичетата, за да им свали стреса и напрежението. Той бе задържан, след като момичето, с което е блудствал, подало сигнал в полицията. Делото срещу него предстои да бъде насрочено.


Източник: Агенция "Монитор"

Виж коментарите (16)

Още по темата (10):
12.09.2023 Пловдивчанка: Видях го в парк в града. Пазете и себе си, и децата си
20.12.2016 Ето присъдата на Деси, опипвал пловдивчанки, за да им свали напрежението
22.10.2016 "Лечителят" Деси: Другите затворници ме подлагат на постоянен тормоз
19.04.2016 Екстрасенс бъркал в бикините на пловдивчанка, тя изчезна
10.03.2016 Деси не признава, че е бъркал в сутиена на пловдивчанка
23.10.2015 "Екстрасенсът", тормозил пловдивчанки: Невинен съм!
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).