Ден на отворените врати в Комплекса за социални услуги "Олга Скобелева"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:25 / 20.11.2015
959
КСУ "Олга Скобелева" обявява ден на отворени врати, под надслов "Ако си дал от себе си...". Събитието ще се състои днес от 14,00 ч в сградата на Комплекса на бул. "Марица" 142. 

То се организира в навечерието на светлия християнски празник Въведение Богородично, приет за Ден на християнското семейство и е посветено на 6-тата годишнина от създаването на Кризисен център за деца жертви на насилие. 

Децата от всички социални услуги на Комплекса ще представят своите умения в приготвянето на хляб и хлебни изделия и ще поканят гостите да се включат в разнообразните работилници. 

Отваряйки вратите си за институции, родители, неправителствени организации и граждани, всички желаещи да отворят сърцата си към децата в неравностойно положение имат възможност да споделят един ден от техния живот.

На събитието са поканени гости от Община Пловдив, представители на неправителствени организации, доброволци и институции свързани с грижата за деца.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Помощникът на Николай Пловдивски с голям шанс да стане сливенски ...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).