Деца и кмет поздравиха хората от Комплекса на слепите за празника им

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:58 / 13.11.2009
2111
По случай днешния Международен ден на слепите ръководството на район "Източен" в лицето на кмета Петър Петров и секретаря Златин Велев, съпътствани от Димитър Атанасов - общински съветник и Стефка Симеонова - гл. експерт "Образование и култура" посетиха хората от Комплекса на слепите в Пловдив.

В Културния дом на комплекса децата от ОДЗ "Щастливо детство" умилиха присъстващите с весели песни и танци и стоплиха душите им с артистични изпълнения и пожелания за здраве и радост през идващата година. С много вълнение в думите си Велик Атанасов - председател на Съюза на слепите в Пловдив подчерта, че най-чакани от тях са децата и техните концертни изяви. На проявата присъстваха и останалите членове на ръководството - Кольо Митев и Георги Генов, както и много граждани - слепи или с нарушено зрение. Петров заяви категорично продължаваща подкрепа за слепите граждани и подчерта, че за жителите на комплекса вратата му е винаги отворена.

Спонтанно възникналата идея на твореца и общински съветник Димитър Атанасов за организиране на поетични вечери в Културния дом на слепите предизвика възторг и нетърпеливо очакване на събитието. Директорката на ОДЗ "Щастливо детство" Евгения Попиванова изненада гостите на тържеството с есенни подаръци във вид на оригинална икебана и обеща на хората от комплекса още много празнични концерти от талантливите деца.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).