Дани Каназирева и Тошко Йорданов се сдърпаха пред областния

Автор: Диана Бикова
Коментари (7)
16:21 / 07.03.2022
10007
Народните представители Дани Каназирева (ГЕРБ-СДС) и Тошко Йорданов (ИТН) се сдърпаха пред погледа на областния управител на Пловдив Йордан Иванов на пресконференция след среща за уточняване на важните за Пловдивска област проекти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Двамата депутати бяха застанали от двете страни на Иванов. След като областният обяви около какви теми са се обединили да се работи, Тошко Йорданов взе думата и обеща, че лично ще отиде в МРРБ и АПИ да провери докъде е стигнал всеки започнат пътен проект, колко пари са дадени, защо не са реализирани.

Конкретно за водоснабдяването от "Въча" Йорданов изтъкна, че е говорил с министрите на енергетиката и на регионалното развитие този проект най-накрая да бъде реализиран, защото е много важен за Брестовица. "Хората от Брестовица ги познавам още преди да започнем да се занимаваме с политика, от "Шоуто на Слави" - заяви депутатът от ИТН. 

Дани Каназирева деликатно се опита да поправи колегата си, че проектът "Въча" не касае Брестовица и че там има нови водоизточници. Йорданов обаче реагира с думите: "Идете до там, разходете се, хората да ви посрещнат с любов".

"Крайно време е Пловдив да има истински депутати. Загубени са десетки години и за Въча, и за околовръстното. Сега идеята е да работим в синхрон" - сложи точка на размяната на реплики депутатът от ПП Росен Костурков.

Срещите на народните представители от 16 и 17 МИР при областния управител ще се провеждат всеки първи понеделник на месеца.

Подробности гледайте в прикаченото видео!


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).