Д-р Вальов: Всеки пациент, потърсил помощ в КОЦ Пловдив, е от изключителна важност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
07:30 / 04.02.2016
2057
Обръщение на д-р Красимир Вальов - шефът на КОЦ, по повод Световния ден за борба с рака:

Уважаеми съграждани!

04-ти февруари е обявен за Световен ден за борба с рака. Онкологичните заболявания са сред основните причини за смъртност в световен мащаб.

Няма да се впускам в дебрите на статистиката и да посочвам цифри, проценти и промили. За нас, лекарите, всеки пациент, потърсил помощ в КОЦ Пловдив, е от изключителна важност. 

Всички ние искаме той да получи поетапно лечение според научните критерии; лечението му да бъде своевременно; да има комплексност и непрекъснатост на лечебния процес; подкрепа на пациента и близките му, още от първия час на сблъскване с диагнозата; професионално осведомяване на пациента за етапите на лечение, начина на прилагането му, използването на специализирани лечебни процедури и разполагането им във времето.

Целият този обем от комплексни грижи се осъществява от сериозен брой водещи специалисти, влизащи в състава на КОЦ- Пловдив. Основната цел е да осигурим качествен, достоен начин на живот и максимално справяне със здравословния проблем на всеки пациент.

Уверявам Ви, че ръководството и екипът на "Комплексен онкологичен център - Пловдив", ще се постарае да бъде до всеки пациент, сполетян от тежката болест и с професионализъм и себеотдаване ще помогнем на тези, които са ни дарили със своето доверие! Ние сме с Вас!


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
За високи стандарти и предимство при финансирането в културата се...
Пенсионер стана за резил в Пловдив, арестуваха го
Стреляха по градски автобус в Пловдив
Световноизвестна пловдивчанка направи голям жест
Най-вкусният фестивал в Пловдив се завръща
Шофьор на BMW с брутални действия към колега, просна го на земята...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).