Читател: Водата си блика вече седми ден, кой ще плаща после?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:43 / 20.07.2015
4721
Поредно нехайство от страна на ВиК, което после плащаме ние - така читател на Plovdiv24.bg е озаглавил сигнала си до нашата медия. Ето за какво точно става дума:

"Пиша Ви за безотговорното отношение на ВиК към авария в Пловдив. От вторник, 14 юли, изпод плочките на тротоара на ул. "Михалаки Георгиев" 15 блика вода. 

Живущи в къщата и от съседни адреси нееднократно са сигнализирали ВиК, но до момента /вече шести ден/ реакция няма. Водата блика на по-малко от метър от ел. табло на EVN България. 

В съседство минават деца... Дали трябва да сме свидетели на поредното безумие, защото ВиК ги мързи? 

Защо трябва тези загуби, които по моя преценка са литър на няколко секунди, да ги плащаме ние? Някак тихомълком водата поскъпна преди няколко месеца, скоро да очакваме ли пак? 

Дали това е единственото място, където има импровизиран гейзер... Не мисля... Коментарите оставям на вас. Да видим кога ВиК ще благоволи да отстрани теча и за колко време, в най-големите жеги /когато в началото на миналата седмица беше хладно и можеше да се изтърпи/ ще сме без вода... 

Някой във ВиК е за смяна, ама дали шефът, дали някой надолу по веригата...

Административният адрес на кооперацията, пред която е течът, е ул. "Полтава" 15. Тъй като е ъглова, има излаз на ул. "Михалаки Георгиев" 15-17, където всъщност е течът.

Сигналът за аварията е подаден с коректния административен адрес, тоест няма как от ВиК да са се заблудили. И да застанат на "Михалаки Георгиев" 15, няма как да не видят аварията. Водата просто блика". 

Репортер на сайта предаде сигнала на шефа на ВиК, откъдето започват мигновена проверка.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).