Читател: Нагли и тъпи шофьори от градския транспорт ни късат нервите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
09:06 / 18.09.2012
8533
Пореден сигнал за нередности в обслужването по линиите на масовия градски транспорт получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg от нашия читател Десислав Петров. Според пловдивчанина вчера около 17,30 ч. на спирката на бул. "Христо Ботев" до "МакДоналдс" в посока към Сточна гара шофьорът на автобус номер 1 не е отворил вратата, за да се качи пътникът.

Репортер на сайта се свърза с превозвача ЕТ "Грация", който обслужва тази линия, а оттам поеха ангажимент да проучат случая и при доказване на вина - да накажат водача на автобуса. Ето и мнението на г-н Петров, публикувано без редакторска намеса:

Здравейте, искам да се оплача от шофьора на автобусна линия 1. Поради ремонтите сега тази линия се движи по нов маршрут. Всичко стана на спирката на "МакДоналдс" по посока към Сточна гара. Бях в автобус номер 29 , който направи ляв завой по бул. "Христо Ботев" и видях, че единицата ще завива, затова слязох от 29 на спирката и точно в този момент единицата спря зад автобуса, от който слязох, но шофьорът въобще не отвори вратата, за да се кача. 

Аз му махнах да го попитам какво става, защо не отваря, а той най-нагло ми махна и тръгна, без да отвори вратата. Това се случи снощи точно в 17:32 на спирката на "МакДоналдс" с шофьора на автобусна линия номер 1. 

Как може такава наглост - не стига, че сега е натоварено движението и автобусите закъсняват, ами този идиот беше спрял на спирката, не ми отвори вратата и с най-голяма наглост даже ми махна. Направо нямам думи. Случвало ми се е и даже да не спират на спирките по новия маршрут. Пълни нещастници. След това трябваше да чакам още доста време заради тези нагли и тъпи шофьори.

Виж коментарите (23)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).