Читател: Луд "Шумахер" едва не ни уби в мъглата! Питам - докога?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
14:18 / 23.02.2012
12031
Изглежда, въпреки множеството сигнали на потърпевши и огорчени граждани, шофьорите на т. нар. маршрутки продължават да карат все едно са на рали и да се държат арогантно и невъзпитано спрямо клиентите си. Plovdiv24.bg дава гласност на поредното оплакване, като оставя коментарите на Вас:

Здравейте, пиша по болезнената тема за маршрутките по линия №6, обслужващи маршрута Пловдив-Войводиново. Та днес сутринта, отивайки на работа, се возих с шофьора на име Енчо или Шумахер, както си го знаят. Няма да коментирам държанието му, поведението му - то е под всякаква критика. Коментирам бясното му каране, дори и в мъгливото време. На излизане от Пловдив, нашият човек като тръгна с една скорост, позволена за магистрала, не видя излизащия автобус от последна спирка на институт "Марица" и за части от секундата не се сблъскахме. 

Мина през натрупаните буци сняг, цялата маршрутка подскочи, едва я овладя да не се катурнем настрани. Вярно - ПТП не стана, но след като хората му направиха забележка, той се оправда, че автобусът му изскочил, което не е точно така. Защото, ако той спазваше някаква нормална скорост, това нямаше да се случи. Питам аз - докога ще търпим това отношение като към чували с нискокачествени картофи??? Все пак до Войводиново плащаме по 1,50 лв., което е повече от 1 лв., а отгоре на всичко въпросният шофьор не обича да дава и билетчета, за да не се бави. Казвам го не за друго, а понеже знаем, че именно билетът е нашата застраховка. Благодаря,че ме изчетохте, завършва разказа си нашият възмутен читател.

Припомняме, че преди време отново по сигнал на Plovdiv24.bg наказаха шофьори на маршрутки по същата линия №6. До това се стигна след множество оплаквания от наши читатели, че системно колите на 6-ицата закъсняват и са принудени да чакат не по 15 минути, колкото им е нормалния интервал на движение, а повече от 30-40 минути. След направена щателна проверка от страна на фирма "Грация" Валери Лозанов каза тогава, че един от провинилите се шофьори е глобен със солидна сума, а друг е бил преместен на друга линия.

Виж коментарите (27)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).