Читател: Чаках линейка час и 40 минути, възмутен съм! А ако се бе случило най-лошото?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
09:09 / 13.01.2012
6926
На редакционната поща на Plovdiv24.bg продължават да се получават сигнали от граждани, които изказват своето възмущение от лошата комуникация между телефонната централа на номер 112 и дежурните екипи на Спешна помощ. Пред репортер на нашия сайт от 112 увериха, че своевременно предават всички обаждания към съответните органи, а от Спешна помощ Пловдив също заявиха категорично, че реагират адекватно, стига обаче при тях да има получен сигнал. Не за това свидетелства писмото на нашия читател, който е чакал линейка повече от час и 40 минути, докато неговата баба е имала нужда от помощ. Къде е истината и кой носи отговорност за нередките закъснения на медицинските лица оставяме да прецените вие:

Първото ми позвъняване на номер 112 беше в 18,58 часа. Женски глас ми съобщи: "Излезте отвън, колата идва." Така и направих. Но... Чаках около половин час, но линейка нямаше. Прибрах се. След това още цели 6 пъти звъняхме на 112, а оттам всеки път ни казваха: "Линейката е на път". 

Баба ми е на 70 години, имаше високо кръвно, прилоша й, повърна. От 112 продължаваха да твърдят, че предават всеки един мой сигнал. А накрая, когато дойде линейката, лекарката ми каза, че едва преди 10 минути са й предали сигнала. След това вкъщи поставиха инжекция на баба ми. Нямам думи. Човек може да умре, а в крайна сметка линейката дойде след един час и 40 минути - около 20,40 часа. Възмутен съм безкрайно! А ако се бе случило най-лошото?, огорчено завършва нашият читател...

Виж коментарите (35)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).