Четвърта сцена на изкуствата се проведе в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:06 / 21.11.2015
1419
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. Св.Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Есенен детски празник под надслов "Рисуваме, танцуваме и пеем - да се веселим умеем" се проведе по традиция вече за четвърта поредна година в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Пловдив. 

Събитието се организира специално за децата от подготвителните групи на детските градини в Пловдив и областта, а целта е малчуганите да се подготвят за първите им мигове в училище. 

Праникът бе открит от директора на училището Таня Николова, която приветства участниците и техните родители. 

Гостите и участниците в празника бяха посрещнати с песни от детския хор "Лоли поп" към СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Пловдив и танци на ученици от хореографски паралелки на училището. 

Децата участници имаха възможност в рамките на един учебен час да демонстрират своите умения в песните, танците и изобразителното изкуство. Малко по-късно всички деца показаха колко добре могат да рисуват, танцуват и пеят пред техните родители като изложбата от картините нарисувани от децата ще краси училищния коридор през цялата учебна година.

Докато малчуганите работеха, родителите, които присъстваха на празника, бяха поканени на презентация, свързана с адаптацията на децата от детската градина към училището. 

В края на тържеството всички участници получиха подаръци. Празникът беше организиран от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Пловдив съвместно с Училищното настоятелство "Св. Св. Кирил и Методий - 2001".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив продължава да расте броят на предложенията за работа
Читател: Този хубосник застраши движението в Пловдив заради необе...
Удостоиха посмъртно непрежалимия Алек Попов с голяма награда
Извънредна ситуация с високи води на река Въча край Пловдив
Шофьорка самокатастрофира на "Асеновградско шосе"
Пловдивско училище с голям успех


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).