ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Чернокоса хубавица била при самоубиеца Цецо, камера заснела скока
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 25.02.2015Коментари (1)9925
© 24 часа
"Какво правиш бе, момче?" С тези думи пловдивчанин, живеещ в кооперация на ул. "Петко Д. Петков" 51, се опитал да спре 24-годишния си съсед Цветомир Никитов, когото видял да прекрачва парапета на балкона си на петия етаж.

Докато разтревоженият комшия набирал тел. 112, младежът полетял. Паднал върху короната на дърво пред входа и оттам на земята, точно пред движещ се автомобил. Ужасеният шофьор светкавично ударил спирачки и се обадил на спешния номер.

Трагедията се разиграла около 2,30 ч в понеделник. Цветомир Никитов, известен с прякора Цецо Мустанга заради американската кола от същата марка, която карал преди време, е единствено дете на богата пловдивска фамилия.

Родителите му Стефан и Маргарита търгуват с месо и колбаси, притежават и голям хладилен склад. В бизнеса са от 90-те години. Бащата участва в управлението на 4 фирми и има дялове в пет, сочи системата ДАКСИ.

Семейството се ползва с уважение от партньорите си заради коректността в работата. Допреди 5-6 г. Стефан и Маргарита живеели заедно със сина си на ул. "Петко Д. Петков". После го оставили сам и се преместили в пловдивското село Марково.

"Цецо беше много свястно момче. Винаги усмихнат и доброжелателен. Караше нов черен мерцедес CL, но изобщо не парадираше с финансовите си възможности", разказаха негови съседи от кооперацията.

По думите им обичал да обикаля с приятели по скъпи нощни клубове. Прибирал се късно, но никога не е създавал проблеми на комшиите.

Наскоро се похвалил, че си взел с отличие изпит от магистратурата. От месец се придвижвал с патерици, тъй като си счупил глезена.

В деня преди самоубийството му продавачи от магазините под кооперацията видели, че пред входа се мотае красива чернокоса девойка във видимо неадекватно състояние.

Според търговците непознатата е била надрусана или пияна. На жените направило впечатление, че е с изкуствени мигли и силиконови устни. Те предполагат, че е била в жилището на Цветомир и е слязла да си купи нещо. Вратата обаче се заключва и тя не могла да влезе. Цветомир слязъл и двамата се качили в жилището му. Няколко часа по-късно скочил от терасата си.

"Момичето е установено и разпитано", беше краткият коментар на шефа на пловдивската полиция Пламен Узунов. 

Според него тя не е станала свидетел на самоубийството. Узунов обаче отказа повече подробности с аргумента, че е образувано досъдебно производство за причините за самоубийството на Цецо Мустанга.


Все още не е ясно дали е употребил алкохол или наркотици, тъй като експертизите не са готови. Резултатите се очакват до няколко дни.

Една от версиите, по които работят разследващите, е, че Цветомир е изпаднал в депресия заради несподелена любов.


Хора от квартала го виждали напоследък потиснат и унил. Това правело впечатление, защото обикновено бил в добро настроение. Говори се, че допреди три месеца е имал връзка с дъщеря на бивш футболист. След това се разделили и променили статусите си във фейсбук на "необвързан".

"Момичетата лудееха по него. Беше красив и строен. Наричахме го Емир, като героя в турския сериал "Огледален свят", разказа продавачка на тестени изделия.

Мустанга редовно си купувал от нея прясно изпечени закуски. Жената се чуди какво е накарало такъв хубавец да посегне на живота си.

Цветомир не е оставил предсмъртно писмо, което още повече засилва мистерията. Една от хипотезите е, че може импулсивно да е взел съдбоносното решение.

Разследващите са иззели запис от камера на близкото училище "Душо Хаджидеков". Предполага се, че тя е запечатала фаталния скок.

"Жалко за момчето и родителите му. Как ще преживеят такава тежка загуба", съжаляваха ги в кооперацията на ул. "Петко Д. Петков". Хората там често виждали майката на Цветомир - Маргарита, която идвала при сина си, след като се преместили с баща му в Марково.


Единственото чедо на Никитови беше погребано вчера в с. Куртово Конаре, откъдето е бащата Стефан. Там живее и възрастната баба на Мустанга.

"Всички сме в шок от смъртта на младежа. Той имаше много приятели в селото и в почивните дни идваше при тях", коментира кметът Иван Пиринов.

Цветомир беше погребан в присъствието на семейството и роднините си до дядо си Цветан, споминал се през миналата година.

Източник: в. "24 часа"



Още по темата: общо новини по темата: 3
13.03.2015 »
23.02.2015 »
23.02.2015 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+13
 
 
Наркотиците не прощават на никой. Няма значение дали си беден или богат..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: