ЧСИ продава имот в Пловдив. Оказа се, че на него е започнал строеж на къща, за който не се знае

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (1)
18:56 / 14.04.2024
13486
Частен съдебен изпълнител продава триетажна къща на груб строеж и двор с няколко реда лозя, видя Plovdiv24.bg в сайта на камарата на частните съдебни изпълнители. Имотът се намира в район “Южен" в Пловдив на ул. “Чинар" и е с площ 992 кв. м., с предназначение за ниско застрояване (до 10 м).

При извършване на описа на поземления имот частният съдебен изпълнител Стефан Горчев констатира, че в имота е започнал строеж на триетажна сграда с частично изпълнен покрив в южната част, която не е отразена в кадастралната карта.

Началната цена, от която ще започне публичната продан е в размер на 236 800 лв., съставляваща 80 % от цената, съгласно чл. 485, ал. 4 от ГПК.

Имотът е собственост на длъжника Сийка Кикьова, която не е изплащала договорна ипотека, отделно има и доста възбрани. Задатъкът е 10 % от първоначалната цена, като желаещите могат да участват в търга до 14 май, като на 15 ще бъде обявен новият собственик, ако има такъв.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Помощникът на Николай Пловдивски с голям шанс да стане сливенски ...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).