Бясната шофьорка с интересен намек за недосегаемите нарушители и методите на КАТ

Автор: Васил Динев
Коментари (11)
19:36 / 16.01.2022
8898
Преди дни Plovdiv24.bg публикува мнението на шофьорка, което предизвика голям интерес и множество коментари. След това дойде и отговорът от ОД МВР Пловдив. Читателката ни обаче отново се свърза с нас и направи някои уточнения.

Ето ги и тях без редакторска намеса:

"Бих желала да направя някои уточнения на публикувания от Вас материал по мой сигнал. Малко хронология за начало - това платно беше отворено за движение, след ремонта му, преди около 2 седмици и до 11.01.2022 г. нямаше никакви знаци, указателни табели или препятствия /като например: знаци за ограничение на скоростта, знаци, указващи че пътят е в ремонт, нито пък имаше работещи в обхвата на пътя служители от фирмата, изпълняваща ремонта/.

На 11.01.2022 г., към 8,45 ч., на път за работа, забелязах новопоявил се знак за ограничение на скоростта и служители на КАТ с камери /имаше единствено знак за ограничение на скоростта и това могат да потвърдят всички пътуващи редовно по този маршрут/. Това, което ме провокира да подам сигнала, е, че никой от колегите ми не беше забелязал "новия" знак и ми благодариха, че съм ги предупредила да бъдат внимателни.

Относно отговора на КАТ, че има много "джигити" на пътя - истинските джигити, които летят със 100-150 км/ч, както всички знаем, няма да бъдат превъзпитани по този начин, защото те са от безнаказаните и недосегаемите, защото техните "снимки" ще "изчезнат" от системата и в крайна сметка потърпевшите ще са обикновените граждани, движещи се с 55-65 км/ч.

Освен това, ако целта на КАТ е да респектира и дисциплинира водачите, би трябвало служителите да започнат да контролират скоростта във въпросната пътна отсечка едва след като тя бъде надлежно обозначена /така, както беше обозначена след моя сигнал, както е видно и от Вашия материал/. 

Явно съм постигнала целта си - този участък от пътя вече е надлежно обозначен и обезопасен, а водачите преминават с повишено внимание. Къде са сега служителите на КАТ с камерите? Може би на следващия току-що ремонтиран участък, с новопоявил се знак за ограничение на скоростта... и ако това не е "хранилка", какво е?"

С уважение, бясната шофьорка!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (11)

Още по темата (52):
15.04.2024 Затварят част от "Кукленско шосе"
11.04.2024 Завършват напълно "Кукленско шосе" преди събарянето на Бетонния мост
28.03.2024 Кметът на "Южен": Трябва всичко да се съобрази със затварянето на Бетонния
мост
22.03.2024 "Европейски пътища" финализира ремонта на "Кукленско шосе"
08.03.2024 Пловдивчанин: Отврат! 47 минути до кръговото? Шегувате ли се?
05.03.2024 Затварят част от "Кукленско шосе" до 5 април
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).