ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Българският Худини и татко Калоян си делят сцената на Plovdiv Plaza Mall в световно шоу на магията и живо изложение на папагали този Хелуин
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 11:00 / 28.10.2022Коментари (0)1825
©
Този Хелуин ще станете свидетели на най-мащабното магьосническо шоу, провеждано в търговски център в България с Дани Белев и екипа му от над 10 от най-добрите илюзионисти в България! От 13 часа ще можете да се насладите на spooky трикове из целия търговски център, а от 17 часа ще можете да станете свидетели на каскади, провеждани единствено в най-големите зали в страната. Най-добрите представители на магичните среди ще се постараят да потопим посетителите на търговския цетър в една неповторима атмосфера!

Дани Белев е сред най-известните млади български илюзионисти, популярен както в България, така и в чужбина. Освен като изключителен професионалист, Дани Белев е познат и като един от артистите, отдаващи от своята енергия, време и средства за благотворители кампании и инициативи. На сцената на търговския център ще може да наблюдавате съвместната му дейност с актьора и водещ Венсан Петров, както и с останалите му колеги от екипа, които ще се впускат в динамично шоу, а черешката на тортата ще е изпълнението на допълнително усложнения трик " Предизвикателството на смъртта“.  В него, магьосникът се освобождава от усмирителна риза, докато виси с главата надолу от огромна сцена с допълнително изградена ферма за мероприятието. Тълпата полудява, когато този трик е изпълнен за първи път, а пресата го издига на пиедестал, като го нарича "Царят на магията". Йордан Белев от Габрово, решава да направи този опасен номер, още по-опасен в условията на търговския център!

Супер героите – Хелуинските феи на Plovdiv Plaza Mall цял ден ще раздават лакомства в търговския център за всички деца и ще препълват кошничките им със сладки изненади!

На самия Хелуин, а и всеки уикенд д
©
о 13 ноември включително, наш гост е и татко Калоян със своето специално Тропикалия шоу!  Невероятнoto живo изложениe очакват своите посетители в Релакс зоната на ниво 2, до Starbucks. Интересно ще е не само на децата, но и на майки, татковци, баби, дядовци. Tropicalia show е изложба – шоу с папагали. Стопанин и възпитател на птиците е "многострадалният“ баща на три деца Татко Калоян, който е и талантлив разказвач с хубаво чувство за хумор.

Колко умни и сръчни са папагалите? Истина ли е, че интелектът им е колкото на петгодишно дете? Може ли папагал да смята математически задачи? Неговите пернати приятели очакват да се запознаят с посетителите на търговския център, а татко Калоян ще ви разкаже откъде идват и как се грижи за тях, за да се убедите, че папагалите са едни от най-забавните животни на света!







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждането на АМ "Тракия"
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: