Булевард "Александър Стамболийски" проговори с човешка реч!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
07:00 / 27.12.2015
7510
Интересен сигнал се получи на мейла на Plovdiv24.bg от наш редовен читател. Предаваме ви го без редакторска намеса:

"Здравейте, пиша ви от името на булевард "Александър Стамболийски", тъй като на сигналите на гражданите досега не е обърнато никакво внимание:

"Наричат ме булевард "Александър Стамболийски", но всъщност съм една обикновена улица, състояща се от едно единствено платно за движение с две пътни ленти във всяка посока на движение.

Защо ме наричат булевард - и аз не знам!? Намирам се в южната част на град Пловдив и може би заради това, че съм в края на града, не ме поддържат като останалите булеварди.

Но защо се меря с тях, та нали съм си една обикновена улица, все се бъркам. Отсечката ми от бул. "Коматевско шосе" до ул. "Димитър Талев" е особено натоварена, преминават по нея както много автомобили, така и автобуси от градския транспорт, а също и тежкотоварни камиони.

За жалост аз нямам изградени джобове за автобусите и поради това в пиковите часове се получават и задръствания.

Нямам също и хубави тротоари (имам отделни ивици и то само от едната страна), явно за хората, живеещи от южната страна, не им трябва тротоар.

На места нямам и спирки за автобусите, а само един пилон с табела"спирка". Но какво като чакащите ги вали дъжд, сняг и ги отвява вятъра, нали са в крайния квартал, няма кой да ги забележи.

Може би при мен са единствените тротоари, които не се отводнявт по никакъв начин, защото между тротоара и пътното платно има един ред по-високи бордюри и когато завали дъжд, никой не може да премине оттам. 

А може би е замислено нарочно така, за да може зимата да се заледи и да имат гражданите безплатна ледена пързалка. Като "компенсация" за всичко споменато.

Нямам си също и велоалея. Нищо, че по платното ми се движат велосипедисти. С какво съм заслужил това - не зная.

Макар, че се намирам в южната част на града и там се развива с бързи темпове жилищното строителство и ще се развива и занапред.

Не знам дали искам да изпълнят връзката "Модър" - "Царевец", или не, в това ми положение предвижването ще бъде истински кошмар. Иначе ще бъде много удобна за живеещите там.

Чувал съм някога за реализация на Южен обходен колектор, но явно само ме баламосват, вече не им вярвам.

Поздрави, ваш верен булевард "Александър Стамболийски"!"


Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).