Брутално престъпление в Пловдив: Изнасилиха студентка под надлез "Родопи"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
16:48 / 08.09.2016
54923
Днес по обвинителен акт на Районна прокуратура Пловдив е осъден Красимир А.( 34 г). за това, че се съвкупил с лице от женски пол, като го е принудил към това със сила и заплашване, при условията на опасен рецидив. Красимир А. е осъден на 8 години лишаване от свобода при първоначален строг режим.  

Красимир А. е признат за виновен за това, че на 30 юли 2015 около 22 часа в Пловдив, в района под надлез "Родопи", изнасилил 25-годишна жена, като отправил заплахи към нея, че ако се съпротивлява, ще я заколи, защото имал нож. 

Пострадалата била студентка в Пловдив и същия ден се е прибирала от работа. Тя вървяла пеша към дома си, когато усетила, че към нея се приближил непознат мъж, който й казал да мълчи и да върви заедно с него.

Жената се опитала да се съпротивлява и да избяга, но обвиняемият я издърпал в района на загражденията под надлеза и я изнасилил. След това я предупредил да си мълчи, защото знаел къде работи. По делото са били назначени експертизи, които доказват, че Красимир А. е извършител на деянието. Същият е бил разпознат и от пострадалата.

До момента Красимир А. е осъждан 24 пъти, основно за престъпления против собствеността. Първата му присъда е през 1999 г., за кражба. Последната присъда е от 2014 г., когато е бил осъден на 11 месеца "лишаване от свобода" при "строг" режим за извършена кражба и е освободен от затвора през август 2014 г.

Присъдата на Районен съд-Пловдив е постановена при условията на съкратеното съдебно следствие, като обвиняемият е признал вината си. Съдебният акт може да се обжалва пред Окръжен съд Пловдив.

Виж коментарите (44)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).