ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бременната жена, чийто пръст бе изяден от пони в зоопарк, обясни как е станало
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 19.05.2023Коментари (27)65100
© btv
Бременна жена е с тежка травма на ръката след посещение на зоопарк. В момента лекарите се борят с опасна инфекция след ухапване на пони. Жената е в шок. Трагедията се разиграва пред очите на десетки очевидци.

Семейство Челебийски от Пловдив изживяват истински кошмар при посещение на зоопарка в Стара Загора. Пред очите на две годишното ѝ дете бременната Ани Челебийска губи пръста си в захапката на агресивно пони.

"Посегнах към него. Аз дори и ръката не съм си подавала. То, ако беше цялата ръка, предполагам, щеше да ми откъсне цялата ръка. Изведнъж ме захапа. Не съм очаквала такова нещо“, разказва пред bTV потърпевшата Ани Челебийска.

Съпругът ѝ наблюдавал безпомощно случващото се. "Захапа ѝ цялата ръка и я повлече навътре. Тя започна да пищи. Детето също“, добави Благовест Челебийски.

Пострадалата отива до близката болница пеша и там разбира, че това не е първият подобен случай: "Два-три дена преди моя случай е имало детенце със счупена ръка. Имало е жена с отхапано месо тука, от същото пони“.

Според пострадалата никой не е сигнализирал зоопарка за проблемното пони. От община Стара Загора отговориха: "При преглед на записите от системата за видеонаблюдение е видно, че пострадалата, заедно с придружители, преминава покрай две указателни табели, съдържащи забрана за хранене и досег до животните. Ръководството на Община Стара Загора изразява съжаление към пострадалата и използва случая да апелира посетителите да бъдат отговорни към себе си и животните.“

Потърпевшата обаче твърди, че мястото не е било обезопасено адекватно.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Една сравнителна степен за тази овца: тъпа, по-тъпа, най-тъпа, дива селянка, наръфана от пони! И най-лошото е, че както е споменал "Alfa 666" в предишният коментар, такива като тази се развъждат! Само мангалите и дивите селяни се развъждат в тази държава, за голямо съжаление!
0
 
 
Сега видях и снимките-има бая голям парапет и каката или е скачала или се е надупила и е минала под парапета.После е отишла до оградата и си е провряла пръстчетата през дупките на оградата.Е какво да мисли понито-тази ме храни я да си хапна малко пръстчета.Колко трябва да си тъп да направиш всичко това-остави табелите дето може и да не може да чете.
+3
 
 
Това е животно .Защо не погали лъва ?
+2
 
 
И такива индивиди се размножават като хлебарки, предсавете си какво ще е бъдещето и отроче.
+7
 
 
Тази..."пловдивчанка" вместо да се скрие и не се излага по медиите,тя тръгнала да обяснява колко опасно било животното!Ако хипотетично,чисто хипотетично бе спазвала правилата,дали сега щеше да има десет пръста на ръката?
-3
 
 
Принципно сте прави, че сама си е виновна, НО само защото е възрастен! Проблемът, че това пони ЯВНО може да откъсне пръстите на някое дете, а малките деца НЕ слушат, НЕ четат и НЕ разпознават знаци, следователно ИМА проблем, когато има необезопасено агресивно животно достъпно за деца! А и щом има други подобни случаи, мен ми е по-дразнещо ЗАЩО не са взели мерки! И да да, сигурно може да се науче дете да НЕ си подава пръста след като сте му казали....да не прави нещо след като сте му казали, ама я се пробвайте на 2-3-4-5 годишно де....е можете и да се пробвате да сте нонстоп залепени 3 часа по време на обиколката до него също...е поне може да пробвате де ;-)
+7
 
 
Пловдивчанка викат хахах. То й личи,че е от родопската яка ама айде. Там табели не признават.
+7
 
 
Очаквала е понито да е веган,ама такава аномалия има само при хората
+6
 
 
Посегнала, ама не си подала ръката... Абе тази да няма нещо и сътресение на мозъка?
+7
 
 
Много е трудно да обясниш на прост човек да не храни животно, какви са процесите в главата му, какви навици създава и какви последствия може да има. Все по трудния начин ги правим нещата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: