Борисов в Пловдив: Честити нови и по-високи данъци, българи!

Автор: Гено Петров
Коментари (1)
13:25 / 15.03.2024
8431
"Отстъплението е видно. Последните години нищо не се случва на територията на България. Политически дебат няма."

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на земеделко събитие в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Гранд хотел Пловдив" е домакин на конференция на тема “Eвропейска сделка за фермерите – визията на ЕНП за земеделието в Европа". 

"Напомням, че преди три години, благодарение заради нашата консервативна финансова политика, България беше приета в чакалнята на еврозоната. Щяхме да сме заедно с Хърватия, но тогава започнаха протестите". 

"МВФ ни препоръчва, че трябва да променим данъчната си система, за да осигури повече данъчно постъпления в бюджета и е необходими да се възстанови 20%-та ставка на ДДС за всички сектори и да се премахне плоския данък от 10% за физически лица"

"Честити ви нови данъци, българи. Всичко се плаща на този свят. Безплатен обяд няма. Пригответе се да плащате високи данъци. Безумната политика, която се води - да се раздават масово пари, за да си готин, добър и френдли, ще ни накара да си платим скъпо. Тежко му на следващия финансов министър и премиер. Те ще трябва да вкарат в парламента тези закони, препоръчани от МВФ. Тежко и на депутатите, които ще трябва да гласуват за това"

"Парите от всички джобове ще излязат. Който е работил повече, ще плати повече. Истинският принцип на социализма - работиш много, плащаш много; нищо не правиш, получаваш много. А тези, които теглят икономиката, тези, които оформят БВП, ще платят дебело"

"Започваме да берем резултатите от нашия "труд" през последните години - по времето на ГЕРБ влязохме в банковия съюз на Европа и в чакалнята на еврозоната, имахме и 0 процента незаконна миграция. А сега? Ние сами сме си виновни", допълни той.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (349):
10.05.2024 По-ниско увеличение на пенсиите от заложеното в бюджета
10.05.2024 Пенсионните фондове, в които активите нарастват бързо
09.05.2024 Казаха колко трябва да е минималната заплата, за да достигне жизнения
минимум
09.05.2024 НОИ с важна информация за доходите на българите
09.05.2024 Един на всеки десет пенсионери е по-добре
08.05.2024 Хиляди хора от цяла България ще бъдат облагодетелствани
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).