Борислав Инчев: Акцент в работата ни през 2016 г. ще са нови паркоместа, ремонт на ул. "Даме Груев", реализация на връзката "Модър-Царевец"

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
09:10 / 24.12.2015
2906
В края на 2015-та и в навечерието на новата 2016-та година Plovdiv24.bg по традиция среща своите читатели с районни кметове на Пловдив в поредица от интервюта.

Район "Южен" на тазгодишния местен вот избра нов кмет - Борислав Инчев. Преди да анонсира кои ще са приоритетите му за работа през 2016 г. той отчете, че през изминаващата година са направени три нови паркинга в района - на ул. "Прилеп", на ул. "Чорлу" и в близост до ул. "Димитър Талев".

"Отделно от това са инвестирани средства за изкърпване на дупки и ремонти на улици. В резултат на това улици като "Славееви гори" и "Кузман Шапкарев" са с нов асфалт", отбеляза Инчев.

През следващата година районната администрация на "Южен" планира отново улични ремонти, а акцент ще бъде направата на паркоместа, както и реализацията на връзката "Модър-Царевец" и ремонт на ул. "Даме Груев".

Районната администрация на "Южен" ще работи и обособяването на още места в детски градини и ясли. В тази насока ще се търси реализацията на проекта за разширяване на ОДЗ "Ралица" в кв. "Коматево".

Освен за ОДЗ-то в "Коматево", се работи и намирането на терен за изграждане на нова детска градина в "Южен".

За да разберете кои терени се проучват за тази детска градина, какви още приоритети поставя пред себе си Борислав Инчев за 2016 г., както и предстоят ли промени в администрацията на "Южен", изгледайте интервюто, което репортерът ни Мария Морунова взе специално за читателите на Plovdiv24.bg.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).