Боклук в парк до хипермаркет изнерви пловдивчани

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (1)
11:10 / 19.01.2020
7447
В градинката до Магазин "Лидл" на булевард "България" 115 А, всяка събота вечер се изхвърлят боклуци, сигнализира читател на Plovdiv24.bg.

Наш репортер се свърза с ОП "Градини и паркове" за проблема. Те се ангажираха в близките дни посоченото място да бъде почистено.  Изпълняващият длъжността директор на общинското предприятие инж. Георги Николаев уточни, че не става въпрос за градинка, а за междублоковото пространство на дългата жилищна сграда на бул. "Васил Априлов", разположена между магазините "Лекси" и "Лидл".

Той заяви, че в края на есента там е направено голямо почистване, при което освен че са събрани много отпадъци, са изкоренени и много бурени. По думите му едва ли някой друг извън живеещите в блока  замърсява терена, при това - на фона на усилията на други съседи да облагородят зоната. Инж. Георги Николаев призова хората да не подминават с безразличие, когато станат свидетели на подобни прояви, а веднага да сигнализират компетентните институции.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).