Бойко Борисов: Арестите набират скорост и в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:39 / 06.04.2010
6384
Най-добрата антикризисна мярка за хората е да видят в ареста тези, които го ограбиха. Това заяви в Пловдив министър-председателят на България Бойко Борисов. По думите му, през ден има арести, които няма да прескочат и Пловдив и вече набират скорост. Службите влязоха в ритъм и прокуратурата събра кураж, каза премиерът. Притесняват ме безумията, които са правени през всичките тези години, милиарди излишъци, а хората чакат за дребни пари. Аз няма да харча 120 млн. лева за оптичен кабел на едно министерство и още 60 за друго, допълни премиерът.

Бойко Борисов бе в Пловдив, за да присъства на Благотворителен бал, организиран за осигуряването на средства за лечението на 21-годишната Цвети Костадинова, студентка в Аграрния университет, която е с тумор на челюстта. Момичето се лекува във Франция. Средствата от благотворителния бал ще отидат и за 19-годишния Александър, студент в УНСС, който е парализиран и е на лечение в Испания.

Премиерът закупи две картини от по 200 лева. Освен него картина закупи и министърът на отбраната Аню Ангелов. 1000 лева дари и областният управител на Пловдив Иван Тотев. Остатъкът от сумата, която остане след бала ще бъдат внесени от бюджета на Министерски съвет, заяви министър-председателят на страната.

Ще събираме пари за всички деца. Това е съпричастността, солидарността, човещината, каза Бойко Борисов.

В Пловдив премиерът обяви още, че до две седмици ще приключи казусът със стадион "Христо Ботев" и той ще бъде даден на футболния клуб. Добрата новина за феновете потвърди и военният министър Аню Ангелов.

Източник: Дарик


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).