ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Битата пловдивчанка Сани Алекса: Карахме се, защото каза, че българите са цигани
Автор: Васил Динев 08:57 / 13.06.2017Коментари (45)23465
©
В момента съм при баща ми, в неговата къща. Сега сме в безопасност, да се надяваме. Днес пак ще ходя до полицията и ще поискам ограничителна заповед. Това заяви в ефира на "Здравей, България" по Нова тв изпълнителката, прочула се след "Х фактор" Александра Апостолова, по-известна като Сани Алекса. 

"Не искам да му споменавам името, за да нямам проблеми после, защото той ми писа, че това не било правилно и можел да ме съди за това. Преди 6-7 месеца се запознахме с него и си имахме доста проблеми. Не обичам да ме съжаляват и да казвам лични неща. Вярвах, че той ще се промени. Станалото - станало, искам просто справедливост", каза Сани. 

"Полицията дойде в момента, в който това се случи. Те ми направиха снимка на лицето. Не знам с него какво е разговаряно, защото линейката моментално ме прибра в болницата. Доколкото знам не са го арестували, защото нещо е казал или не е бил агресивен. Тук, ако не си агресивен към полицията, те са толерантни и оставят нещата така. Преди време, когато се оплаквах, но нямах такива следи по лицето, бе задържан. Странно нали. Два пъти вече съм викала полиция", призна тя. 

"Не знам да може да има оправдание за подобно нещо. Губят ми се някои моменти от самия удар. Карахме се, защото каза, че българите са цигани. Да, при нас има много хора, които просят, но не може по този начин да говори. Отделно имахме разговор за шведът, който удари камериерката в Слънчев бряг, но спорихме и той заяви, че Нова телевизия си измисля и лъже. Казваше, че щом няма субтитри и не се чува какво казва шведът, всичко е лъжа. Ние си имахме и наши си проблеми, но нещата просто ескалираха. Ние бяхме на сватба, той беше пил. За мен обаче това не е оправдание", каза Александра. 

"Жените, жертва на домашно насилие, се чувстват виновни. Това е целта на тези хора, които бият. Чувствах се виновна, че се върнах при него, защото се опасявах да не се случи пак. Той се обясняваше, че няма. Те и двата случая вече са в полицията. Имам си медицински", каза Александра.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
как така не отвинихте РОМИТЕ асе вижтече не само ромите са ви виновни исега давидим края как щте биде !!!!!!
0
 
 
А ти какъв си бе боклук мършав да те изядът червейте дано
0
 
 
Много грозен коментар,от моята саименичка!Почвам да си мисля,че тайничко завиждате на момичето че е смела и се исправя въпреки срама да се защити!Мисля че или вашия случай е такъв или в миналото сте имали подобно преживяване!Тук единственото гнило нещо е факта,че мъж посяга на жена,нищо не смекчава вината му!!!!
-1
 
 
Факт е че на шведският хоризонт се е появила една нова партие Sverige Demokraterna, която подстрекава към насилие и омраза над чужденци и най-вече към араби! В този смисъл ние българите също го отнасяме! Този чичко прилича на типичният шведски поддръжник на такава партия. Не знам тази изпълнителка на колко години е но явно си гледа интереса и парите, ако наистина не и се случва за първи път. Такива случаи не трябва да бъдат допускани, но нека хората които коментират и те се поучат от този пример! Бъдещи майки, ако ви е грижа за дъщерите ви НЕ ДОПУСКАЙТЕ те да се занимават с мутри и дори с приятели на мъжете ви!!! Годините не винаги са само число, понякога са и еквивалент на среда! Мислете с главите си - оглеждайте се за нормалните хора навреме за да не страдате после!
+1
 
 
Ами ходят при такива шматки чужденци да им купуват глупости после какво станало смешни са вече...за вас мъже няма ли ...че и швед те вече не останахарџ¤Ј
+1
 
 
Да заради многото бг цигани , които просят пред гросеритата там и са наоисали на картони " Аз съм от България и имам 5 деца, крайно бедни сме и децата ми гладуват и бла бла гнусни цигански простотии" Един път се спрях и го питах на шведски един циганин ти откъде си? И той ми вика българин съм и аз почна да реве за крони. На което аз му отговорих на български какъв българин си ти бе според теб приличаме ли си след като аз съм чиста българка и той изпусува на цигански и избяга.... Каза българите сте гадни и не ни давате никакви пари в България затова просим тук и ще ходим където си искаме като имаме паспорти за Европата.... Така, че голяма грешка, че на времето всичките тези цигани ги оставиха да се размножават като хлебарки и сега са навсякъде в Европа да крадат с български лични карти и паспорти... Воала..... Срам ме е от нашатата държава и политиката която води последните 25 години ... Александра осъди го и докажи, че българите не сме цигани.... Аз постоянно правя това с личността си и всички българи в чужбина трява да показват доброто лице на България не кражби и цигания!!! Нямаме никакво лоби българите в чужбина... Никакво.... Но всеки народ си заслужава съдбата след като е толкова ограничен и е оставил мафията и корупцията да управляват България!!!!
0
 
 
Като вземем налице всички факти за българите, един разумен човек като мен, по-скоро би се съгласил с казаното от шведа "бияч". Дали е имал предвид там или тук не знам. Но човека си е прав да го има този предразсъдък. А тази си играе театър с вас, не с него. Просто покажете снимката на един доктор ортопед, хирург или друг който се занимава с такива случаи, да чуете какво ще ви каже. Тази няма един оток или драскотина, всичко е грим. Поне да се беше одраскала сама някъде, но не...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Женски футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: