Бесни сте: Ситуацията е нервозна! Общината: Измислихме решение!

Автор: Васил Динев
Коментари (7)
14:45 / 21.06.2022
24074
Гневни пловдивчани се свързаха с редакцията на Plovdiv24.bg заради хаоса и ремонта по "Брезовско шосе". Даваме думата на двама от тях:

- "Аз като един точен и изпълнителен данъкоплатец... Питам.... Защо, като затвориха вчера ул "Брезовско шосе", не измислиха нещо, с което да улеснят тракифа? Просто затварят и не ги интересува какво се случва с всички хора, които работят в този район. Снощи съм чакала 1 час и 30 минути в задръстване, като разстоянието обикновено се изминава са 3 минути... Питам... Някой ще направи ли нещо по въпроса? Или докато трае ремонтът, всяка сутрин и вечер ще си късаме нервите и ще си губим времето? За това няма адекватно решение... Като се затваря един участък... Да се измисли и да се отвори някъде другаде".

- "Привет! Защо никой никак не отрази затварянето на ул. "Брезовско шосе", първоначално отбитите, а впоследствие и отстранените без предупреждение 3 автобусни линии, километричните опашки през заобиколната ул. "Георги Трингов" и цялата нервозна ситуация от тази затворена от две страни пътна артерия?".

Официално от община Пловдив:

Във връзка с напредващите строително-монтажни работи по водния проект на Пловдив към досегашната временна организация на движение по ул. "Брезовско шосе“ е включен нов обход към търговските комплекси. Това съобщиха от "Организация и контрол на транспорта“.

Поставени са необходимите указателни табели. Екипи на "Пътна полиция“ и Трето районно управление на МВР контролират движението. Напрежение в трафика засега е отчетено в час пик сутринта, през деня е спокойно.

Очаква се монтажът на водопроводни и канализационни тръби по "Брезовско шосе“ да приключи до 15 юли и участъкът между ул. "Полет“ и бул. "Северен“ да бъде отворен за движение.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (7)

Още по темата (308):
11.04.2024 Читател: Ремонтът приключи, няма логика този изкоп да е там. Ще стане страшна беля!
05.04.2024 Пловдивчанин сигнализира за покъртително състояние на един от най-новоремонтираните булеварди
23.03.2024 Бивш зам.-кмет на Пловдив: Водният цикъл приключва, когато се отчете в
цялост
22.03.2024 Продължават ремонтите в северната част на Пловдив
21.03.2024 Първо в Plovdiv24.bg: Изненадващо смениха ръководителя на Водния проект
28.02.2024 За броени часове асфалтираха част от булевард в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).