ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"БСП за България" откри предизборния си павилион в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:45 / 13.09.2022Коментари (2)3109
С много настроение и усмивки беше открит предизборният павилион на "БСП за България“ на пл. "Стефан Стамболов" в Пловдив. В него кандидатите на коалицията с номер 28 ще се срещат и разговарят с гражданите.

"Тръгваме с увереност в тази кампания и се срещаме с хората със самочувствие, защото не отстъпихме от нито едно наше обещание и се борихме ден след ден и в парламента, и в правителството това, което обещаваме, да бъде реализирано. В тази кампания провеждаме неуморно срещи, за да убедим повече хора, че трябва да ни подкрепят, за да гарантираме спокойствието на гражданите, за да докажем, че сме по-добрите, да уверим хората, че едни, които се опитват да ни внушават страх, водят грешна политика, а ние даваме надежда. Някои ни плашат с хаос. Ние обратното – създаваме стабилност“ – каза в приветствието си пред събралите се хора водачът на листата за Пловдив – град Кристиан Вигенин.

Вигенин припомни, че само за няколко месеца в управлението БСП е направила изключително много в социалната политика, в икономиката, в земеделието и в други сектори.

"Ако на тези избори българите решат, че България може и трябва да бъде социална и сигурна държава, че това, което направихме за няколко месеца, си струва да бъде подкрепено и продължено, ако са доволни от това, което направихме, трябва да ни гласуват повече доверие, да имаме повече народни представители. Ние да бъдем водещите в следващото управление и тогава това, което обещаваме, ще бъде реализирано изцяло“ – призова водачът.

Градският председател на социалистите и втори в листата Иван Петков заяви, че коалиционните партньори, които предадоха предишния кабинет, са направили така, че в Пловдив да не се реализират повече обекти. В дневния ред пред социалистите в следващия парламент ще бъдат големите инфраструктурни проекти.

"Няма да забравим емблемата на град Пловдив – културата - това, което ГЕРБ си слагат на техния ревер, а същото време не направиха абсолютно нищо, особено в Европейската столица на културата. Ние ще се опитаме да изградим пловдивската опера – нещо, което години наред се обещава, но не се реализира. С архитектите в нашата листа, с идеите, които те имат, ще ги представим на пловдивчани, ще има среща с културните дейци и ще искаме да се реализира с помощ на държавата“ – каза Петков.

Гост на събитието беше председателят на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков, който съобщи, че МО е излъчило 119 кандидати в листите на социалистите в страната, а в Пловдив е най-младият – 21-годишният Ангел Рангелов. "За първи път в листите на БСП има толкова млади хора. Те са целеустремени да променят България и да я направят едно по-добро място за всички ни. А сега продължаваме борбата за една социална и сигурна държава“ – каза младежкият лидер.



Още по темата: общо новини по темата: 981
22.02.2023 »
27.12.2022 »
26.12.2022 »
15.12.2022 »
10.12.2022 »
14.11.2022 »
предишна страница [ 1/164 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вагина,няма кой да гласува за вас комунета яли сме ви попарата
Сагата с обратния завой на Сточна гара приключи.... и то приключи в полза на законовата ситуация, защото до сега нищо не беше ясно поради това че маркировка, знаци и светофар не даваха яснота по това забранен ли е обратния завой в крайна сметка или не...
на 13.09.2022 г.
0
 
 
Кебапчета има ли? Кебапчета?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: