ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
БСП си брани изкуствените общини, иска оставката на Тотев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:01 / 16.12.2009Коментари (15)5324
© Plovdiv24.bg
Срам нямат и продължават да работят срещу интересите на града ни
Пловдивските структури на БСП продължават със зъби и нокти да драпат за запазването на цялостта на задушаващите Пловдив общини Марица и Родопи. И на малките деца вече е ясно, че двете изкуствено създадени общини, които са под червено владение, изкуствено източват Пловдив и му пречат да се развива. Не е трудно да се сетим кой е облагодетелстван от това източване.

След като вчера се случи възможно най-логичното нещо, искано от хората от дълго време насам и бе назначен референдум за присъединяването на Ягодово към Пловдив, днес червеният депутат Петър Мутафчиев потвърди думите на своя лидер Сергей Станишев, че срам нямат и заяви, че ще поиска ставката на областния управител Иван Тотев в понеделник. Причината е именно назначения референдум.

Ясно е, че трудно се пуска "златна кокошка" като визираните две общини, но не е ли редно да се изпълни желанието на жителите на Ягодово, които желаят да изкажат мнението си по въпроса чрез референдум?

Освен в новините по темата, мнението на пловдивчани за присъединяването на Ягодово можете да прочетете и в потребителската дискусия "Разширението на Пловдив".


Тотев: Когато някой е против това да дадем думата на хората, е сериозен проблем / (C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 110
21.11.2012 »
29.07.2012 »
29.07.2012 »
29.07.2012 »
29.07.2012 »
28.07.2012 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най-сетне някой се сети да направи нещо свясно в този град и веднага скочиха пустите му червенушковци. Ееей! Толкова години наглата им политика задушава града и пак не кандисват. Ако не друго поне малко политическа рационалност да проявят. Идват нови избори - кой ще пусне червена бюлетина в града след този грозен акт. Ама те нали са по-тънките сметки, кой знае какво си мислят: Ние Пловдив и без това сме го изпуснали, поне Родопи да е наша. Аман от тях! На всичкото отгоре и името на общината е грешно. Родопи е гръцкото има на планината. Българското е Родоп-А! И двете на съответния език са в женски род. Ама от от червени кратуни какво да очакваш.
+2
 
 
Не бързайте да се радвате - първо трябва да видим какво наистина мислят жителите на Ягодово. Но след като другарите от БСП толкова ги е страх от надодния глас, явно нещата не са в тяхна полза.
Я да прочетем за успехите на Тотев...
на 17.12.2009 г.
+2
 
 
Статията е много добра. Нещата са казани ясно и просто каквито са. Комунистите разбират само то сила. Те сами няма да пуснат кокала, трябва да им се изтръгне от мазните лъце!
+2
 
 
Пловдив и Ямбол са единствените общини, чиято територия се ограничава в регулационните им граници. Общините Родопи, Марица и Тунджа бяха откъснати изкуствено от административните си центрове през 70-те години, за да се удовлетворят известни лични,групови и партийни интереси. Но през изминалите 30 години тези общини продължават да живеят на гърба на естествените си метрополии.Ако Пловдив затвори границите си за всички "родопчани", "маричани", пък и за останалите общини от Пловдивска област, няколко десетки хиляди техни жители ще останат без работа, а цялото им население - без образование и здравеопазване. Затова е крайно време да се поправи тази глупост. Безплатен обяд няма!
+1
 
 
Добре, че на Областния управител му е вменено правомощие да насрочи референдум при неизпълнение на решението на Общинския съвет/неизпълнение на собственото си решение?!/. Процедурата е дълга и сложна, община не се закрива лесно, но при добро желание е възможно!
+1
 
 
БСП за пореден път доказаха своята антипловдивска политика. Много добре е казано, страх ги е да не изпуснат златната кокошка! Тези общини ако не днес, след 5 години сами ще бъдат принудени да влезнат в голямата община, защото иначе града ще навлезе в тях! Така че , беесепари гнусни приемете този факт и осатвете хората да решът сами!
+2
 
 
Вече усещам как мръсните комунисти най-накрая разбраха че си отиват, и се почва една то социално, то за хората, то за не знам си какво. Плачете мамицата ви мръсна, плачете защото до следващите избори и пенсионери няма да имате.
+6
 
 
Тези мазни толупи отдавна трябваше да са в затвора! Но всеки знае как болшевиките нямат срам и съвест.
0
 
 
Тцтцтцтцтц, отиде коня у ряката, тцтцтцтцтцтцтцт....!
+3
 
 
Предлагам да се организира и паралелен референдум в Пловдив дали хората изобщо искат административните боклуджийници,наречени общини "марица" и "родопи",пък да видим как червените кретеноиди ще коментират резултатите от него!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: