ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Автобус блъсна пешеходка в "Тракия", жената е с комоцио!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 01:21 / 24.12.2011Коментари (19)6909
© Plovdiv24.bg
Автобус от вътрешноградска линия на превозвача "Автотранс Чолаков" е блъснал пешеходка малко след 18.30 часа снощи пред блок номер 151 в жилищен район "Тракия", на кръстовището на "Хлебозавода". Това съобщи специално за Plovdiv24.bg дежурният в "Пътна полиция" Пловдив. 

Пострадалата жена е откарана в болница с комоцио и рани в областта на главата, а причините за инцидента са в процес на изясняване. 

Веднага след неприятното събитие около района на пътнотранспортното произшествие движението на МПС-та бе спряно, като в непосредствена близост до въпросното кръстовище се бяха струпали около десетина автобуса от всички линии, чиито маршрути минават през този участък. Това затрудни пределно движението на множество леки автомобили, оказали се на неподходящото място в неподходящото време, видя репортер на Plovdiv24.bg.

Сигналът за инцидента е бил подаден около 18.55 часа снощи, съобщиха за нашия сайт от "Пътна полиция".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А бе хайде стига сте плюли! И на вас угода няма....Всеки ден пътувам по линия 10 и открито заявявам,че това са най-чистите бусове с най-любезните шофьори.Като не сте доволни,качете се на 1-цата да видите раздрънканите рейсове с шофьори,слушащи -Радка-Пиратка.
-1
 
 
УУУУУууууу убийци - в затвора :) вече куцо и сакато - да не говорим дебилно е шофър в адския транспорт - да си стоят в дупката от която са изпълзяли
0
 
 
Това е фирма "АВТОТРАС ИЗПУШАКОВ" Защото всичките са изпушили от лакомия.С какво им промиват мозъците във фирмата само те си занят,ама из целия град ги плюят колко са нагли тяхните водачи.
+2
 
 
Специално за "автобусна линия" номер 10 мога да споделя много неща. Последния път се качих във въпросното бусче и вървейки към свободната седалка, шофьора направи такъв остър завой с висока скорост, че аз просто залитнах и си ударих главата, на следващата спирка последва същото изпълнение, тогава падна една възрастна жена. Тогава се ядосах и просто започнах да карам личния си автомобил и най-малкото може тези бусчета да ги разреждат с големи автобуси поне в пиковите часове, а не хората да не могат да дишат, да се блъскат и да не могат да слизат на спирките си. А това за преминаването на светофарите от дясната лента на "Гладстон" го виждам всеки ден и в двете посоки. Иначе не можем да виним само шофьорите на автобуси...замислете се колко пъти и вие не сте давали предимство на автобусите? Нормално е да са изнервени водачите когато това се случва постоянно в град с интензивен трафик, трябва да има култура на пътя и каквото и да става трябва да се пазят пешеходците, а те от своя страна да се научат да пресичат! Аз пресичам само на пешеходна пътека...
+1
 
 
Вчера един от 18 караше и изпреварваше като бесен! Трябва да се сложи във всеки автобус табела със спешен номер и под него да е регистрационния номер на автобуса и ако има нещо да се сигнализира на момента.
+2
 
 
Трябва да се направи сериозна чистка на шофьорите от градския транспорт след нова година. Направо някои са опасни и луди. Един път като се возих в 44, станах свидетел на гонка между 44 и 99. Да не говорим, че към 8 часа да ти спре рейса на спирката стана втори тото шанс. За да си слеза на спирката, а не да я подмине като малка гара, трябва да се наредя на врата поне 10 мин преди нея. Пълно безобразие, от общината да свият сърмите на Хебросбус и Чолаков
+4
 
 
вина имат и шофьорите които не зачитат предимството на пешеходците на пешеходните пътеки, и пешеходците които ги мързи да вървят чак до пешеходната пътека(10метра по0 на долу) и пресичат където им е удобно.....няма да се научим и това е :-( :-( :-( а всички претендираме че сме в Европа :-( весели празници и по- разумна нова 2012
0
 
 
Ако е "автобус" 10 на "Автотранс Чолаков", изобщо не ме учудва станалото! Вчера , около 14 и 30 часа пътувах с колата си по "Гладстон" в посока "Бунарджика". На излизане от подлеза, естествено се престроих в колоната за напред. Не е приятно да чакаш, но почти всички чакат. Само тъпанарите с лъскави коли и "тарикатите" минават в дясна лента и на кръстовището се шмугват за направо. Е, по същия начин се шмугна и буса на "Автотранс Чолаков". Номерът беше 6619, серията не можах да видя. Дано този пост бъде прочетен от шефовете във фирмата и от общината! Май е крайно време да им се отнеме лиценза! След като не се стремят да опазват живота на пътниците, следователно- аут, вън от чадъра! Тогава останалите на пазара много бързо също ще станат по-перфектни! А за конкертния случай- наистина трябва да се пресича само на пешеходна пътека и на зелен светофар!
+9
 
 
Не само водачите са виновни.Вчера около 14:30 в Тракия на светофара на Сани една женица си пресичаше на пешеходна пътека на червено и на отправената от мен забележка ми тегли такива майни че ми почервеняха ушите.
+12
 
 
Жалко, че преди празниците зачестиха такива случаи. До известна степен обвинявам и пешеходците обаче. Никой не съобразява, че вечерта с тъмните дрехи, които всички носим сме направо невидими.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: