Арестуваха млад шофьор на улица "Иван Вазов" в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:41 / 20.01.2020
21476
На 20 януари след полунощ във Второ РУ Пловдив е получен сигнал от автопатрул "Сигма" за извършена проверка за криминално проявен младеж. Служители на сектор СПС спрели лек автомобил "Форд Мондео" на улица "Иван Вазов" 86, управляван от млад мъж от село Скутаре.

Проверяващите направили драг чек тест, който отчел положителен резултат за амфетамин. На нарушителя е съставен фиш и издаден талон за изследване, като лицето е дало кръвна проба. 20-годишният е задържан в полицейския арест за 24 ч. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 343б ал 3 от НК. Материалите са докладвани на прокуратурата.   

В  Пето РУ е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б ал 3 от НК срещу 20 годишен пловдивчанин, установен след полицейска проверка на бул. "Освобождение" в близост до бензиностанция "Шел".

Униформените  спрели лек автомобил БМВ и направили тест по надлежния ред на неговия водач. Тестът за употреба на наркотични вещества отчел положителна проба за амфетамин. Матералите са докладвани на прокуратурата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).