Александър Пецов смени Чавдар Марев като изпълнителен директор на ПОАП

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:41 / 26.03.2009
4040
Без мотиви защо досегашния шеф на агенцията по приватизацията Чавдар Марев трябва да бъде освободен от длъжност, а Александър Пецов да бъде назначен е внесеното на днешната сесия предложение според опозицията, предаде репортер на Plovdiv24.bg. „Поне автобиография да имаше. Да го бяхте поканили да го видим и чуем", изрази недоумението си от ситуацията доцент Божидар Хаджиев и дори се осмели да предложи на управляващото мнозинство провеждането на конкурс за длъжността.

„Нима не го помните? Та вие гласувахте за него, когато ВМРО го предложи в управителния съвет на митнически терминал", учуди се Камен Шишманов. Опозицията от ГЕРБ настояваше за конкурс, позовавайки се на подобни искания на БСП от времето когато тя е била в опозиция. „Не ни карайте да правим това, което искахме да правите вие на времето", заяви Севдалина Петрова от БСП.

Общинския съвет вече е твърдо разделен на управленци и опозиционери и гласовете им се разделиха според съотношението на присъстващите - 31 към 15 в полза на Пецов и против конкурсите.

Този браузър не поддържа видео елемента.


СДС се чувстват репресирани / (с) ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кандидатите на ГЕРБ в Пловдив: Транспортът трябва да е национален...
Пловдивски бизнесмен към шефа на полицията: Ще изляза на протест ...
Мощна офанзива на "Модър-Царевец"
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Съдът върна на работа бившия шеф на "Общински пазари"
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).