Александър Долев: Животът продължава, в момента аз съм кмет!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
16:32 / 31.10.2011
3797
"Мандатът на Славчо Атанасов като кмет изтече на 23 октомври, а освен това той е в болнични и няма да се връща на работа. Всички общинари, които участваха в предизборната кампания, днес трябваше да бъдат на работа, защото така или иначе животът продължава. Администрацията на Община Пловдив не е спирала да работи по текущите си задачи, а решения, които трябва да минат на сесия на ОбС, няма как да ги вземем. Можем единствено да ги подготвим и да ги предложим на новосформирания Общински съвет, когато той стане факт. До полагането на клетва от новия кмет аз ще продължавам да изпълнявам тези фунции, защото така е според закона", заяви пред репортер на Plovdiv24.bg и.д. кмет на града Александър Долев.

От думите му стана ясно, че само и единствено от бъдещия градоначалник зависи дали кой в Общината ще запази поста си, и кой ще бъде освободен.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дългогодишен кмет на пловдивско село загина при нелеп инцидент
Най-голямата болница в Пловдив с безплатни прегледи
Страхотен фестивал отново в Пловдив
Сблъсъкът в Пловдив: В таксито са били шофьорката и клиент
Тежкият нощен сблъсък в Пловдив: Говорят свидетели!
Тежък инцидент в Пловдив! Линейка, пожарна, полиция и множество х...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).