ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ако и вие търсите вашето приказно кътче за сватба в Пловдив, прочетете това!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:32 / 29.05.2019Коментари (0)6320
Сватбеният сезон е в своя разгар, трепетноочакваният ден за бъдещите младоженци наближава., а заедно с него изникват и хиляди други въпроси – кое е идеалното място, в което да изживеем най-щастливия ден от живота си?

Една от щастливите булки Виктория Любенова – вече Атанасова, изживяла по един незабравим начин своя сватбен ден ще ни разкаже малко повече какви емоции е породила цялостната организация по тържеството

Изборът на локация може би се оказло най-трудното решение за нея, както и за много други бъдещи булки. Докато един ден решават заедно с бъдещия си съпруг да "отскочат за едно капучино“ до Марково. Пред очите им се открива спираща дъха гледка – зеленина, простор и красота... сбъдната мечта. Това е Парк и СПА Хотел Марково – най-подходящото място за незабравима сватба край Пловдив и не само.

Как е протекла цялостната подготовка по сватбеното тържество вижте в следващото интервю от първо лице – Виктория Атанасова.

- Как решихте да изживеете най-щастливия си ден именно в България?

- Тук отговарям кратко: Независимо къде живеем, ние си оставаме българи. Родината ни е една - там са нашите семейства и близки, нашите корени. Никога не е и ставало дума за сватба някъде другаде.

- Как разбрахте за Парк и СПА Хотел Марково и кое Ви впечатли най-много?

- За Парк и СПА Хотел Марково разбрахме от моите родители, които предишната година са били на сватба на същото място - похвалиха ни кухнята. Изборът на хотел/ресторант е много труден. Имахме важни условия, с които да се съобразим - трябваше ни място, което да има хотелска част (за гости от чужбина и извън Пловдив), да има детски кът, също така и да разполага с украса (все още не бяхме сигурни дали ще ползваме услугите на агенция). Плюс, а не условие беше наличието на басейн /спа за гости, които остават повече дни. Всъщност, важен фактор беше и мястото да е в града. Затова и в началото не обърнахме внимание на препоръката на родителите ми и изключихме Марково от списъка с възможни локации.

Оказа се, че местата, които покриват критериите ни не са много, а и някои вече бяха резервирани за желаната дата. Бяхме в България за много кратък период и разполагахме с броени дни да изберем място за сватбата. Срещнахме се с различни хора, които бяха с дежурна усмивка, разговори по протокол, погледи "отвисоко" - сухота и тотална липса на топлота и приветливост. Как тогава, мислех си, ще споделя с тях този важен за мен ден? Решихме да "отскочим за едно капучино " до Марково. Първо впечатление: простор, зеленина, въздух около хотела (впоследствие се оказа и интересна снимачна площадка с неповторим залез!!).

Влизаме вътре - страхотен детски кът, учтив и приветлив персонал. Въпросните десетина километра извън града вече нямаха никакво значение. За голяма наша изненада строяха нов ресторант, който изглеждаше обещаващо. Датата беше свободна и нямаше какво повече да го мислим.

Най-много се впечатлих от отношението, разбирането и професионализма, които срещнах в лицето на мениджърите. Разбира се веднага след това се нарежда и визията на ресторантите и възможностите, които комплексът предлага. Получих свобода на действие. Почувствах се като у дома. Избрахме перфектното място.

- Как протече подготовката и кое Ви вдъхнови да създадете украсата?

- Подготовката ... тук си говорим за поне 9 месеца сериозна работа. Все още си пазя тефтера (ТефтерЪТ), който започва с 3 страници точки, подточки, подтиренца и прочие, организирани под заглавието "Планиране" и още 4 такива с "Всичко необходимо". За човек, който няма никакъв опит в организирането на събития, още по-малко сватби, трябваше да се презастраховам с всякаква налична информация, що съществува из нета. През целия процес неизменни мои съветници бяха прекрасните ми мама и кака, без които не бих се справила! И сега си спомням думите на сестра ми по повод несигурността ми дали ще успея без агенция - че най-сладката част е в подготовката! И се оказа права! Това беше Моят ден, моят момент. Ние, а не някой друг, бяхме помислили за всеки един детайл. Връщайки се назад си спомням, че започнах да купувам неща, които много ми харесват, ала без да имам първоначална идея точно как ще ги комбинирам. Не искам да давам "свежи идеи", но така се случи при мен. Събирах си, с много внимание и грижа, една по една частите от голям пъзел, който още не бях виждала сглобен. Целта беше ясна - семпло и красиво.

Окончателната визия се оформи след като видях ресторанта в завършен вид (построен и декориран). Реших да използвам елемент от стените , който пренесох по масите. Много ни допадна идеята за приемственост. Имахме допълнително предизвикателство, което спомогна за финалния облик - украсата трябваше да бъде така измислена, че изпълнението й да е лесно и да не отнема много време. Така на Големия ден, докато ние бяхме на фотосесия, предварително сформиран екип от родители, близки и приятели, имаше възможността да нареди всичко. Мисля са се справили за по-малко от половин час!

Разбира се украсата е само една част от цялостната подготовка. Имахме значителен брой гости с хотелско настаняване. От колкото по-далече си каните гости , толкова по-трудно се планира логистиката. Наложи се няколко пъти да променяме "финалните" бройки на стаи, гости, дати на пристигане и заминаване... Защото не е толкова просто да дойдете на сватба, ако сте от Швеция, Англия или Норвегия. Точно тук оценихме търпението и професионализма на мениджмънта и целия екип.

- Какви емоции поражда у вас споменът от големия ден?

Абсолютно щастие! На деня след сватбата си мислехме колко хубаво би било вместо юбилеи, завбъдеще да си организираме мини-сватби. Разбира се това не е дотам реалистична идея, но да - толкова ни хареса изживяването! Чувствах се много заредена.

- Какво бихте пожелали/посъветвали бъдещите булки?

Мили момичета, когато големият ден дойде, не позволявайте на нищо и на никого да ви развали настроението! Със сигурност ще има някои непредвидени неща - махнете с ръка и се усмихнете! На нас например ни пуснаха грешна песен на танца с родителите ни. Това не ми попречи да оценя и да се насладя на момента ми с татко.

Пожелавам ви забавна и ползотворна подготовка, грабете с пълни шепи от тези вълшебни емоции! А сватбата - неизбежно ще бъде най-прекрасния ви ден - насладете му се!

Ако и вие желаете сватбата на мечтите Ви да се превърне в реалност, запазете своята дата в Парк и СПА Хотел Марково. Ресторант Bella Donna е пригоден за провеждане на всякакъв вид тържества. С елегантния си стил, изчистени тонове и луксозна обстановка комплексът гарантира, че ще изживеете най-дългоочаквания ден от живота си по един незабравим начин.

Свободните дати са:

Юли: 7, 14-ти и 20-ти.

Август: 3-ти и 11-ти.

Октомври: 13-ти и 26-ти.

Парк и СПА Хотел Марково разполага и с единствена по рода си висок клас лимузина в град Пловдив, с която освен сватбения си ден можете да превърнете моминското си парти в едно невероятно изживяване.

Свържете се със специалистите на Парк и СПА хотел Марково, които могат да Ви съдействат с предложения относно музика, украса, танцова програма, фото, видео услуги и всичко, което ви дойде на ум.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: