Ако БСП се замотае с новия зам.-кмет, Славчо Атанасов го посочва сам

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:43 / 28.09.2010
5031
Името на новия заместник-кмет от квотата на БСП, който да замени изгонения от Славчо Атанасов Ганчо Колаксъзов, едва ли ще се знае преди 6 октомври, макар яснота по въпроса да се очакваше още вчера.

Вместо да се концентрират върху някое име, на снощния си пленум червените се направиха на интересни и поискаха коалиционно споразумение с ВМРО-НИЕ. От партията на кмета обаче никак не били навити на подобен вариант, биха склонили най-много за обединение около общи цели в управлението на града, които да изпълнят до края на мандата, защото съзнавали, че писмено политическо обвързване с БСП - и то година преди изборите, би било равносилно на харакири, научи Plovdiv24.bg.

"Ще ги изчакам до 6-и. Ако не ми предложат име, сам ще си избера човека, който да поеме поста на Колаксъзов", отсякъл кметът. Междувременно Атанасов излезе от днес в няколкодневен отпуск и Александър Долев пак стана временно кмет.

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кандидатите на ГЕРБ в Пловдив: Транспортът трябва да е национален...
Пловдивски бизнесмен към шефа на полицията: Ще изляза на протест ...
Мощна офанзива на "Модър-Царевец"
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Съдът върна на работа бившия шеф на "Общински пазари"
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).