39-годишна асеновградчанка замесена в тежката катастрофа, спряха движението по Пазарджишко шосе!

Автор: Васил Динев
Коментари (13)
17:24 / 24.02.2016
16855
Пловдивската полиция разкри подробности за тежката катастрофа, за която Plovdiv24.bg ви информира днес следобед. Движението е изцяло спряно в посока към Пловдив. Ето какво казаха от полицията:

"Катастрофа с три автомобила предизвика временно ограничение на движението в Пловдив. Към 16 часа днес на тел. 112 е подаден сигнал за произшествие. 

Според информацията, в района на 4-ти километър, лек автомобил "Опел", който се движил в посока центъра на града, намалил скоростта за извършване на ляв завой и бил блъснат отзад от лек автомобил "Ауди". 

В резултат на това първата кола преминала в лентата за насрещно движение и се ударила челно в лек автомобил "Рено". 

В болница за обстойни прегледи са транспортирани водачът на опела, на 33 години от село Паничери, и 37-годишен пловдивчанин, управлявал реното. На по-младия мъж е взета кръвна проба за алкохол. 

Другият мъж и 39-годишната шофьорка на аудио, която е от Асеновград, са тествани с дрегер за алкохол и резултатите са отрицателни. 

На местопроизшествието се извършват огледи и до приключване на работата движението в участъка на катастрофата е преустановено. Полицейски екипи насочват автомобилите по обходни маршрути".

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).