32 училища, доброволци и младежки структури "Заедно за едно ново начало"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:52 / 16.12.2015
936
Във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на наркоманиите за 2015 г. и приключване на годишната кампания "Имаш ли цел, ще намериш пътя!", Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, организират коледно мероприятие под надслов: "Заедно за едно ново начало".

Мероприятието ще се състои днес от 10.00 ч. в общинската база на Дирекция "Спорт и младежки дейности" - Община Пловдив, зала 207, ет.2, на Кулата в комплекс "Гребна база".

Участници ще бъдат представители - директор, педагогически съветник, класен ръководител и ученици от 32 пловдивски училища, прогимназиален и гимназиален курс; доброволци към ПИЦ - Пловдив; представители на 3 младежки организации и доброволчески структури от града. 

Като приключване на годишната кампания, проведена от общинската структура, ще бъдат връчени награди на училищните ръководства от пловдивските училища- прогимназиален и гимназиален курс, с най-много доброволци към Превантивно-информационния център, както и тези, проявили системна активност в различните дейности и мероприятия, организирани от Общински съвет по наркотични вещества през 2015г.

По време на мероприятието ще бъдат тествани познанията на участниците в областта на превенцията на Психоактивните вещества /ПАВ/, под формата на викторина. При правилно даден отговор, ще има индивидуални стимулиращи награди.

Идеята е мероприятието да получи широк отзвук сред младите хора, както и да ги обедини в каузата на борбата с наркотичните вещества!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).