116 отказва да пътува през Столипиново

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:04 / 06.03.2008
4815
От няколко дни автобусите по линия 116 пътуват по стария си маршрут, а не по улиците "Батак" и "Владая" в Столипиново, съобщи кметът на район "Източен" Иван Тотев. Той е получил сигнали за това от граждани и от 6 РПУ. Проверка на Иван Тотев е показала, че заместник-кметът Димитър Цветков и шефът на "Организация и контрол на транспорта" Вичо Кузов нито знаят, нито са давали разрешение за промяната на маршрута.

Междувременно се разбра, че в Общината има депозирана подписка от шофьори по линия 116. В нея се твърди, че циганите ги тормозят, замерват рейсовете с камъни, а малки циганчета пресичат без надзор и има опасност от инциденти. Преди време администрацията на "Източен" събори незаконните постройки по "Батак" и "Владая" и осигури постоянна полицейска охрана по двете улици, за да осигури безпроблемното преминаване на автобусите. Фирма "Меритранс", която обслужва линия 116, получи срок до утре рейсовете да вървят по нормалния си маршрут в Столипиново, в противен случай ще последват наказания, каза Вичо Кузов. Той не изключи възможността лицензът на фирмата да бъде отнет.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Клиент: Преведох пари към собствената си сметка, а банката ми удъ...
Щурo и незабравимо събитие предстои край Пловдив
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен
Започнаха изкопни дейности в зелената площ пред "Пълмед", кметств...
Кметът на "Западен" потвърди за ново кръгово и нов светофар на "П...
Под засилена охрана в Пловдив пристигнаха 1 180 500 хартиени бюле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).